Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täälä sitten roolipelataan. Noudata alla olevia ohjeita!

- Älä tapa tai vahingoita kenenkään hahmoa kysymättä. Tai jos yritätä tappaa käytä sanaa yrittää tai merkkiä (?)

- Voit pelata minä tai hän muodossa.

- Laita nimi kohtaan nettinimesi tai hahmosi nimi. Jos laitat hahmosi nimen laita näin:
Esim. Night-Violence
Mutta jos laitan nimi kohtaan nettinimesi, laita hahmosi nimen perään lauma josta hevonen on. Esim.
Nimi: Taneli

Herman-Aderlin
Kävelin metsässä yksi. Raikas ilma heilutti harjaani ja tuore ruoho tuoksui nenääni...

 

- Kiroilua saa esiintyä, mutta kunhan ei jokatoinen sana.

- Kun hahmosi puhuu, puhe laitetaan näiden väliin Esim: "Moi". Kun ajattelee se laitetaan näiden väliin Esim: #Olen elossa#. Kaikki mikä ei kuulu ropeen laitetaan näiden väliin Esim: //Moikka// Ja kaikki muu tekeminen ilman merkkejä.

Toivottavasti ymmärsitte mun selityksestä jotain;D

Tapahtunutta

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lacritsi

16.11.2017 00:13
Ben - Violence

Ruunikko oli yllättynyt pikkutamman kiukkuisesta reaktiosta. Ben ei ollut ennen nähnyt Ancelikan huutavan tuolla lailla. Ancelika oli aina ollut niin kiltti ja huomaavainen ikäisekseen. Ei kai jonkin leikin keskeyttäminen kuulusi aiheuttaa tuollaista reaktiota? No näköjään niin pystyi kumminkin käymään. Ben ei ymmärtänyt mikä Ancelikalle oli tullut.
'Ja tuo auttaakin tosi paljon' ori meinasi oman tunnekuohujensa vuoksi ärähtää valkealle varsalle. Ben ei nimittäin ollut varma, puhuiko Ancelika suuttumuksensa vuoksi totta. Ben nieli sanansa, tiedostaen ettei normaalisti suuttuisi Ancelikalle, vaikka varsan kiukuttelu ottikin nyt päähän. Ruunikko veti syvään henkeä, mikä auttoi oitis rauhoittamaan Beniä itseään. Benin täytyisi olla kiitollinen että kumpikin varsoista suostui tulemaan mukaan. Ben ei tietäisi ollenkaan mitä tekisi, jos Ancelika päättäisi istahtaa alas hiekkaan ja olla liikkumatta minnekään. Faijerin kysymys sai Benin huomion siirtymään tammavarsasta mustaan orivarsaan.
"Ei minun tietääkseni. Kuulemme toivottavasti lisää leirissä. Saatan teidät sinne. Ja jos lähdette retkille toistekin, olkaa varovaisia rajojen lähellä. Tautia on kuulemma Aderlinissa", Ben vastasi.

Nimi: Faijer-Violence

15.11.2017 20:50
Yllätyin hieman, kuinka kärttynen Ancelika oli Benille. Jopa niin yllättynyt, että pienen hetken ajattelin Ancelikan tykkäävän minusta. Se unelma hahtui kuitenkin pian mielestäni, ei siinä niin voinut käydä.
"Ancelika, Ben on vain huolissaan" yritin rauhoitella tammaa.
"Ja en ole nähnyt ketään Ancelikan lisäksi. Merenrannalla harvoin kukaan käy" selitin.
"Onko joku Violencesta sairastunut jo?" kysyin huolissani. Toivottavasti Igor, emoni ja isäni olivat kunnossa. En tiennyt mitä tekisin ilman heitä.

Nimi: Diana-Violence

15.11.2017 20:43
Minut pysäytettiin heti labyrintin suulla.
"Sori, mutta et pääse karkaamaan kolmatta kertaa. Oli Deimoksen oma käsky pitää kaikki leirissä" vartija ivasi.
"No, tiedät varmaan, että minä olen aina se poikkeus joka vahvistaa säännön näillä main. Hän käski minun lähteä parantajan perään" vastasin takaisin samalla mitalla. Tumman orin korvat taipuivat taakse ja tuo hetken vain tuijotti minua. Sitten ori tuntui saavan älynväläyksen.
"No jos et puhu totta niin ainakin saatetaan päästä sinusta eroon" tuo naurahti.
"Ette te minusta niin helposti pääse" naurahdin omahyväisesti takaisin ja laukkasin Labyrinttiin. Haistelin Aitnen hajua. Heitin kuivaa heinää liekkeihin kun mietin, miten Aitne oli minulle joskus huutanut, miten se ämmä oli minua kohdellut. Ja miten tuo piti Jerryn turvassa luolassaan. Aitnen hajua oli helppo seurata, tuolla oli juuri sellainen perinteine vanhan hevosen haju, johon oli sekoittunut mukaan yrttejä. Siitä huolimatta, että tammaa oli helppo jäljittää sain tuon kiinni vasta kun tuo oli jo Danin luona keskustelemassa.
"Mitä sinä hupakko täällä teet? Kaikkien piti mennä leiriin" Aitne äyskäsi heti minut huomattuaan. Vilkaisin Dania huolestuneena, mutta nimittely muistutti, miksi minä tänne tulin.
"Vai olen minä sinusta huora ja ämmä! Jos luulet, että joskus räjähdän sinulle niin, että Deimos jättäisi minut, niin et voisi olla pahemmin väärässä! Ja vielä kaiken tuon käytöksen jälkeen haluat pitää Jerryn elossa? Toivottavasti hän kiduttaa sinua parhaimpansa mukaan, ja usko pois. niissä hommissa hän osaa hommansa!" Viha vain leimahti sanoissani ja unohdin hetkeksi täysin Danin olemassa olon.
"Ja vaikka tiedät tuon kaiken et vieläkään ymmärrä pysyä kaukana Deimoksesta? Olet tyhmempi kuin luulin ja se on aika paljon jopa tuonkaltaiselta horolta" Aitne vastasi rauhallisempaan mutta ilkkuvaan sävyyn.
"Häivys nyt siitä, min-"
"Olen pahoillani Dani, mutta tämä ämmä, tämä käärmeen sikiö ja kääkkä ei osaa lopettaa ajoissa. SINÄ PIDÄT MURHAAJAA LUOLASSASI. ORIA JOKA HALUSI MURHATA SINUN SISKONPOIKASI JA HALUAA EDELLEEN! Sanoinko nyt tarpeeksi selvästi?" Huusin mahdollisimman artikuloiden.
"Nyt kun olen saanut sanottua kaiken, voit jatkaa Danin parantamista. Deimos ei kuitenkaan halua häntä vielä leiriin, ennen kuin asiat ovat muuttuneet selvemmiksi" rauhotuin hieman katseeni osuessa kärsivään Adrelinin varajohtajaan.

Nimi: Gaapriel

13.11.2017 18:53
Ancelika-Violence

Ensimmäisenä Ben sivuutti kommenttini joka sai vereni kiehumaan, sitten hän rupesi saarnaamaan lauman alueen vaaroista.
"No sittenpähän olisin tullut syödyksi ja minun mielestäni MINÄ en ole kenellekkään tilivelvollinen kertomaan yhtään mitään ja ei, en nähnyt ketään!" totesin ja kävelin samalla eteenpäi katsomatta kumpaankaan päin. Minulla taisi olla tällä hetkellä joku ikäkriisi. Murrosikä tai vastaava. Olin joka päivä kiukkuinen ja nyt ärähdin Benille. Outoa!

Dani-Aderlin

Havahduin pieneen tuuppaisuun kaulallani.
"Pysy kaukana!" ärähdin ja yritin hahmottaa kuka siinä oli. Silmieni totuttua taas tähän päivään huomasin Violencen parantajan ja kepin tuon suussa.
"Jos haluat vielä elää huomiseen niin tukit turpasi ja annat minun auttaa!" toinen ärähti tiputettuaan kepin suustaan.
Rentouduin ja katsoin vanhaan tammaan. Toinen tuuppasi jotain pahan hajuista litkua naamani eteen.
"Kulautahan kurkustasi alas!" tamma käski napakasti. Ei kai tässä muukaan auttanut ja nappasin kipon hampaideni väliin. Juoman paha maku ja haju toi kylmätväreet juoksemaan pitkin selkääni. Tamma jatkoi lääkkeidensä tekoa. Yhtäkkiä hikoileminen lakkasi ja heki rupesi kulkemaan paremmin. No johan oli! Tuosta ällöstä litkustahan oli apua.
Olostani tuli hetiparempi.
"Tässä on juolavehnää ja mustikkaa. Mustikka hoitaa kuumettasi ja juolavehnä puhdistaa veresi. Toivottavasti se tappaa viruksen tai bakteerin tai edes hoitaa sitä. Lisäsin siihen vielä murskattua pujoa!" tamma selitti ja tuuppasi uuden kulhon eteeni.
"Niiden voimalla saamme sinut turvallisesti leiriin jatko hoitoa varten!"
Aitnea lisäsi. Söin mössön hyvällä halulla ja hymyilin tammalle.
"Kiitos!" kiitin tammaa.
"Älä vielä kiitä. Kehosi voi reakoida lääkkeisiin miten vaan joten etene hitaasti kun jaksat nousta ylös!" toinen sanoi. Asiahan oli selvä. Vielä ei saanut toivoa liikoja!

Nimi: Lacritsi

09.11.2017 14:34
Deimos - Violence

"Se on ainakin varma, ettei hän ajattele sinusta mitään hyvää", Deimos ehti sanoa väliin, ennen kuin Diana yllätti Deimoksen. Ori oli aavistellut, ettei valkea tamma pitäisi kuulemastaan, mutta että mennä heti selvittämään asia? Tai sanomaan muorille pari valittua sanaa? Deimos jäi katsomaan valkean tamman perään hämmästynyt ilme naamallaan, jonka Deimos sitten lopetti naurahtaessaan huvittuneesti.
Varmaan ori saisi kuulla kunniansa myöhemmin, kun Aitne tulisi luultavasti mäkättämään, tai Diana valittaisi vielä lisää vanhuksesta. Jälkimmäinen ei kuulostanut yhtään huonolta ajanvietolta, ainakin Diana avautuisi täysin mielipiteestään tätiinsä. Deimos suorastaan toivoi, että tamma tulisi.
Kun friisiläinen kävi makuulleen, Deimoksen mielessä käväisi terävä huoli, joka nousi ajatusten seasta esille kuin pala kurkkuun. Huoli sai orin haluamaan loikata takaisin jaloilleen. Pysyisikö Diana kaukana Danista, vaikka meni Aitnen luokse? Parantajahan oli saattanut kävellä jo sairaan luo? Sitten Deimos rauhoittui, Diana oli järkevä, ei tamma menisi Daniin koskemaan. Ei, ei Diana tekisi mitään mistä huolestua, Deimos mietti ja laski päänsä alas sekä rentoutti kehonsa.
Deimos tuli ajatelleeksi tilannetta, että Diana haluaisi Jerryn kuolevan nyt ja heti. Oli kummallista kuvitella Dianaa vaatimassa mitään, mutta Jerryn kuoleminen oli kuvittelun kannalta helpoin asia, mitä tamma saattaisi vaatia. Vaikka Deimoksen jokatoinen ajatus oli Dianassa, ori ei ollut varma voisiko toteuttaa kuvitelmansa vaatimusta. Niin kovasti Deimos ei halunnut uhmata tätiään, vaikka käytännössä orin ei tarvitsisi kuin mennä sisälle parantajan luolaan ja raahata Jerry ulos tapettavaksi. Deimos ei ollut ollenkaan varma mistä vanhusta kohtaan tunnettu tunne oikein tuli. Tai mikä se oli. Kunnioitusta ei varmaankaan, sillä Deimos haukkui vanhusta ja oli nyt puolitahattomasti lähettänyt vihaisen Dianan Aitnen kimppuun. Luultavasti se liittyi siihen että Aitne oli sukua. Ei, ei vain sukua, vaan samaa verta. Ehkä Deimos oli aikoinaan kasvatettu kunnioittamaan veriperintöä tai jotain sellaista? Ei Deimos tiennyt, aikalailla orin omat varhaisimmat muistot olivat kahdeksan vuotiaana koetut tapahtumat. Deimos ei tiennyt millaiset vanhemmat sillä oli ollut, tai millaisia arvoja ja tapoja ori oli opetettu noudattamaan. Entä miksi Aitne vihasi niin paljon Dianaa? Kai vanhuksella itsellään oli ollut huono onni rakkauselämän suhteen. Ehkä huono puoliso, ja onneton yhdessäolo?

Nimi: Diana-Violence

06.11.2017 15:01
En yhtynyt Deimoksen mielipiteeseen, minusta se ori pitäisi kantaa tänne. Vaikka sitten samalla tyylillä kuin Jerry oli tuotu. Sairatahan ne molemmat oli. Annoin friisiläisorin kuitenkin jatkaa puhumista. Aikeeni kertoa oma mielipiteeni kuitenkin katosi mielestäni, kun Deimos kertoi millä nimillä se saatanan akka oli minua kutsunut. Korvani taittuivat luimuun. Aitne ansaitsi opetuksen.
"Ensin hän pitää Jerryä turvassa ja nyt saan kuulla tämän. Ihan kuin se käärmeensikiö olisi luotu pilaamaan elämäni" ärähdin.
"Nähdään myöhemmin, tätisi saa nyt kuulla kunniansa" sanoin vihaisena ja sen enempää odottamatta Deimoksen vastausta poistuin ravaten luolasta. Ulkona lähdin laukkaamaan, vanhalla kääkällä oli reilusti etumatkaa. Minä olen yrittänyt olla edes jollain tapaa mukava, mutta nyt riitti. Ei enää kilttiä Dianaa vaan vihainen ämmä.

Nimi: Lacritsi

31.10.2017 20:00
Ben - Vilence

"Joopa joo", ruunikko tuhahti Ancelikan sanoille. Ben ei olisi normaalisti jättänyt varsaa kuulematta, yleensä Benin mielestä varsankin mielipiteellä oli painoarvoa. Mutta Ben oli edelleen ärtynyt ja hermostunut. Se halusi kotiin, kuulemaan hyviä uutisia. Ben olisi myös halunnut käydä Danin luona, katsomassa oliko se jo saanut hoitoa, mutta oliskohan parempi saattaa varsat kotiin?
"Teidän pitäisi kertoa jollekulle, ennen kuin lähdette minnekään. Mitä jos jokin peto olisi löytänyt teidät?" Ben saarnasi. Ehkä varsat olivat kertoneet jollekulle, mistä Ben sitä tiesi, mutta ruunikko saarnasi silti.
"Näittekö muuten ketään kun tulitte tänne? Minun pitää saada kaikki leiriin mahdollisimman pian", Ben jatkoi puhumista, ja ravasi pomppivin askelin hermostuneisuuttaan.

Nimi: Lacritsi

31.10.2017 19:45
Deimos - Violence

#Siksipä ajattelin lataavani akkuja sen ajan#, Deimos vastasi mielessään Dianan ensimmäisiin sanoihin, jotka koskivat sitä, että oria saatettiin kaivata pian. Julkiset paikat ja sosiaaliset tilanteet kuluttivat voimia.
Deimos ei oli ehtinyt petinsä päälle seisomaan, mutta jätti makuullemeno aikeensa kesken, kun Diana oli alkanut puhumaan. Ori seisoi paikallaan ja katsoi tamman suuntaan.
"Ei minun tietääkseni. Toivottavasti hän ei edes yritä kantaa sitä aderlinilaista tänne. Kävelkööt itse, eipähän ainakaan kukaan joudu taudille alttiiksi, varsinkaan parantaja", friisiläisen sanoissa tuli varmaan melko selkeästi ilmi Deimoksen välinpitämättömyys toisen henkeä kohtaan. Mutta toisaalta niihin piili ajatus suuremmasta hyvästä. Aitne, tai kukaan muukaan ei sairastuisi ja tartuttajia olisi vähemmän. Deimokselle kävisi oikein hyvin, että se maksaisi yhden aderlinilaisen hengen. Sanojensa jälkeen ori katsoi tammaa jokseenkin ivallinen virne naamallaan. Deimos oli kuullut tamman äänensävystä, ettei tamma ollut ollut aikeissa sanoa kivaa sanaa Deimoksen tädistä.
"Voit kuule aivan vapaasti kutsua häntä halventavilla nimillä minun kuulleni, se vanhus on ärsyttävä. Sitä paitsi, ei hänkään puhu sinusta nimellä. Tähän asti olet ollut huora, ämmä, hempukka, ja muistaakseni hutsu", Deimos totesi, jääden tarkkailemaan Dianan reaktiota. Ai niin, ja olihan Aitne väittänyt tammaa valehtelijaksi, ja hyväksikäyttäjäksi. Hmh, mitähän muita nimityksiä se vielä keksisi? Petturi? Pettäjä? Lutka? Vosu? Vosu oli eräs muunnelma huorasta.

Nimi: Faijer-Violence

31.10.2017 18:47
Toisin kuin minä Ancelika ei tuntunut peittelevän, että Ben oli pilannut herkän hetken. Vaikka olisinkin halunnut vielä jäädä tammavarsan kanssa kaksin, oli uutinen sen verran vakava, että suostuin seuraamaan ruunikkoa. Annoin Ancelikan vastata Benin esittämään kysymykseen. Itse pysyin hiljaa ja toivoin, ettei Ben kyselisi asiasta uudestaan.

Nimi: Diana-Violence

31.10.2017 18:43
Tiesin Deimoksen olevan sisimmältään hyvä, mutta kyllä minä silti olisin sanonut, että toisessa on pahan piirteitä. Tuohon tappoi ihan vain huvikseen. Tai siis oli tappanut.
"Voi olla, että joku kaipaa sinua hyvinkin pian tämän virusjutun takia. Lähtikö kukaan muuten Aitnen matkaan? Eihän se vanha... muori täyskasvuista oria jaksa kantaa" meinasin jo automaattisesti sanoa kääkkä. Parantaja oli kuitenkin Deimoksen täti, joten oli paras kohdellta tammaa paremmin kuin mitä halusin.

Nimi: Gaapriel

31.10.2017 17:48
Ancelika-Violence

Tumpsahdin naamalleni hiekkaan faijerin äkkiä noustessa. Ärtyneen näköisenä nostin naamani hiekasta ja mulkaisin Beniä.
"Ihanaa kun varoitit tulostasi!" töksäytin ja pudistelin hiekan kasvoiltani ja harjastani. Nousin ylös huokaisten ja katsahdin molempiin oreihin.
"Ei kai tässä muukaan auta kuin tulla" sanoin
"Ja minä tulin pakoon lauman kireää tunnelmaa. Se on raskasta ja siitä saa ryppyjä!" totesin ja astelin arvokkaasti eteenpäin.Totesin kuitenkin rypyt huumorilla sillä eihän minua lopulta edes kiinnostanut. Halusin vain näyttää Benille että tuon saapuminen oli rikkonut jotain.

Nimi: Lacritsi

31.10.2017 14:16
Deimos - Violence

Dianan hymyä oli ilo katsella ja se nosti hymyn taas Deimoksenkin kasvoille. Mieliksi oleminen oli näköjään onnistunut. Vaikka Diana taisi olla vain aikeissa ottaa askelia pois, Deimos huomasi sen kumminkin. Diana oli kumminkin saanut vakuutettua orin niin hyvin, ettei se aiheuttanut ahdistusta. Toki Deimosta kiinnostaisi tietää minne tamma oli menossa, mutta ori oli oppinut jotain äskeisestä riidasta. Jos Dianan olinpaikka alkaisi myöhemmin ahdistaa -varmasti alkaisi, etenkin jos tamma olisi poissa näköpiiristä vielä yön tullessa- Deimos voisi vain pistää koko leirin etsimään tammaa. Diana antoi vastauksen orin kysymykseen, eikä Deimos ymmärtänyt sitä. Se oli kumminkin vastauksena tuttu, Diana oli sanonut samaa joskus aiemminkin. Ihan yhtä päättömältä se kumminkin kuulosti. Ai oa ero tällä kerralla oli kuitenkin se, ettei Dianan antama vastaus tainnut tamman omasta mielestä koskea sitä Jerry-hermiä. Deimos vastasi hieman leikkimielisesti:
"Minäkö paha? Sairas ja itsekäs ehkä, mutta en paha." Deimos virnisti, mutta jatkoi vähän vakavammin:
"En minä ymmärrä tuota mahdollisuusasiaa", tässä välissä ori kohautti lapojaan, "mutta se on vastaus." Deimos hymyili loppuun ja kääntyi luolansa peräseinän suuntaan.
"Olen täällä jos joku kaipaa", friisiläinen totesi, kävellessään petinsä suuntaan. Menkööt Diana ulos jos halusi, Deimos kaipasi taukoa ulkomaailmasta.

Nimi: Diana-Violence

31.10.2017 08:59
Nyökkäsin, Deimos saattaisi hyvin olla avaintekijä taudin häviämiseen tai ainakin sen taltuttamiseen. Kiitollinen hymy nousi kasvoilleni orin luvatessa harkita ja jopa auttaakin, jos oli ihan pakko. Muuta en ainakaan vielä halunnut. Olin jo ottamassa askelta kohti luolansuuta, mutta palasin paikalleni Deimoksen kysyessä yllättävän kysymyksen. Vastaus minulla oli kuitenkin heti mielessä.
"Samasta syystä kuin sinua. Kukaan ei ole alkujaan paha, heille pitää antaa mahdollisuus sen takia ja mahdollisuutta ei voi saada jos on kuollut" vastasin. Siitä olikin aikaa kun olin viimeksi puhunut siitä, että uskoin kaikessa olevan jotain hyvää. Paitsi Jerryssä. Hän oli täyspaholainen, ei hevonen ollenkaan.

Nimi: Lacritsi

30.10.2017 22:01
Ben - Violence

Jotenkin Beniä ei hirveästi yllättänyt se, ettei Faijer lähtenyt yhtään mihinkään, ennen kuin saisi kuulla mistä oli kysymys. Jonain toisena hetkenä Ben olisi ehkä naurahtanut varsan hankaluudelle, mutta juuri nyt se vähän ärsytti.
"Reviireillä liikkuu eräs tauti, kaikkien pitää tulla leiriin kuulemaan infoa ja luultavasti katsotaan, onko kenellekään oireita. Tämä ei ole leikin asia, siihen tautiin voi kuulemma kuolla päivässä", Ben selitti vakavana, pysähtyen nuorempien eteen.
"Joten aletaan mennä", Ben toisti ja kääntyi ympäri, vilkuillen kuitenkin varsoja. Noh noh, tulkaas nyt.
"Mitä te kaksi muutenkaan teette näin kaukana leiristä?" Ben jatkoi.

Nimi: Lacritsi

30.10.2017 20:34
Deimos - Violence

"Taidat selvästi haluta, että harkitsen", Deimos sanoi kysyvän mietteliäästi, katsellessaan eteensä(?) tulleen Dianan tummia silmiä. Niissä näkyi vivahde ruskeaa, mutta sekin sävy oli niin lähellä mustaa, ettei Deimos ollut varma, valehtelivatko orin omat silmät tamman sielunpeilien väreistä.
"Jos asia on siten, niin sitten lupaan harkita ja auttaakin, jos sellainen tarve tulee", Deimos yritti olla mieliksi Dianalle. Ori katseli tamman silmiä tutkivasti. Vastausta ei kuitenkaan löytynyt tummista silmistä. Deimos arveli, että seuraava kysymys voisi kuulostaa Dianasta väärältä, joten Deimos yritti muotoilla kysymyksen jotenkin pehmeämpään muotoon.
"Mitä ne ventovieraat sairaat sinulle merkitsevät?" Deimos ei uskonut ymmärtävänsä miksi Dianalle oli niin tärkeää, että sairaita autettaisiin. Ainoa minkä Deimos oikeastaan keksi syyksi olisi se, että tauti saataisiin kuriin, jolloin se ei tarttuisi tammaan itseensä. Dianahan olisi itse silloin turvassa?

Nimi: Diana-Violence

30.10.2017 19:53
En olisi halunnut lähteä, mutta tiesin, että minun pitäisi. Jos täällä raivosi tauti, pitäisi meidän olla valmiina jopa evakuointiin. Peruutin poispäin orista pitäen katseeni toisen sinisissä silmissä.
"Lupaatko edes harkita, että auttaisit sairaita voimiesi avulla?" kysyin vielä, tämä asia tosiaan jäi selvittämättä.

Nimi: Faijer-Violence

30.10.2017 19:49
"Kiitos" kuiskasin hiljaa ja nautin Ancelikan lämmöstä- En kuitenkaan saanut nauttia olostani kauaa, kun kuulin huutoa metsästä päin. Irottauduin Ancelikasta ja olin hieman pettynyt. Benin tullessa lähemmäs esitin kuitenkin, ettei häiriö haitannut ollenkaan.
"Mitä nyt on tapahtunut?" kysyin Beniltä enkä ottanut askeltakaan, vaikka niin ruunikko oli käskenyt. Jokin oli huonosti, mutta ennen kuin lähtisin minnekään halusin tietää mikä.

Nimi: Lacritsi

25.10.2017 16:42
Ben - Violence

Ben ei kokenut tarpeelliseksi sanoa enää mitään. Olisi Moonin oma päätös, lähtisikö se Igorin mukaan. Ben katsoi hetken poispäin kävelevää Igoria ja vilkaisi vielä Moonia. Sitten Benkin kääntyi ja lähti laukkaamaan suuntaan, jonne Igor oli ruunikon neuvonut. Ei kulunut kauaa kun Ben löysi Igorin mainitsemat tyypit, jotka Benin kehotuksesta lähtivät pikaisesti kotia kohti. Ben kääntyi merenrannan suuntaan. Sielläkin saattoi olla joku. Matkalla tuli vastaan yksi nuori violencelainen, se oli ollut vain syömässä rannikon tuntumassa. Lähetettyään senkin kotiin, Ben ravasi rannalle. Saattoihan täälläkin olla joku. Ben huomasi kaksi varsaa hietikolla(?). Nehän olivat Ancelika ja Faijer.
"Hei, mitä te täällä teette?! Lähtekää heti kotiin!" Ben huusi käskevästi ja lähti ravaamaan kaksikkoa kohti.(?) Ei Ben todellakaan tajunnut että saattoi rikkoa herkän hetken. Ei kai varsoilla voinut olla ihastumisjjuttuja? Kuinka vanhoja nuo kaksikin edes olivat? Alle 15-vuotiaita?

Nimi: Gaapriel

23.10.2017 20:28
Ancelika-Violence

"Uskon sinua!" sanoin. Tuntemattoman syyttäminen oli varmasti helpompaa, kuin oman perheensä. Noh, Netta on perhettä mutta totuttelu vaati varmasti aikaa. Laskin pääni toisen selän päälle(?)
"Olen sinun ystäväsi vaikeuksista huolimatta. Kaikilla meillä on niitä, mutta muista että et ole yksin niiden kanssa enää!" totesin ja suljin silmäni samalla nojaten oriin. Hengitykseni oli rauhallinen ja sieraimistani tuleva lämmin ilma heilutti orin harjaa hennosti(?)

Igor-Violence

Vireas ori esitteli itsensä.
"Noh Moon, täälä on toden näköisesti kaikista turvallisinta. Sairaus ei ole kerinnyt leviämään vielä pahasti meidän reviirillemme, joten suosittelen lämpimästi että tulet mukaani leiriin. Se on muutenkin nykyään jokin ihmeen vierailu keskus turisteille, joten yksi veiras lisää tuskin haittaa!" selitin hermille ja lähdin marssimaan kohti leiriä.

Vicente-Ticho

Katsoin Safiiran työskentelyä kiinnostuneena.
#Voi kunpa saisin tuollaisin tamman omaan laumaani# ajattelin. Kaikki näytti suhavan kovin helposti ja vaivattomasti. Safiira käski ja muut tekivät valittamatta. Leirin sisään käyntejä suljettiin ja vartiat asettuivat paikoilleen. Minua ei näytetty tarvitsevan, joten kävelin rennoin askelin leirin juomapaikalle. Vesi oli yllättävän puhdasta, joten upatin valkean turpani veteen ja nautin raikkaasti vedestä. Rauhaani tultiin pian häiritsemään. Tunsin voimakkaan tuuppauksen kylkeeni ja olin vähällä lentää naamalleni lammikkoon. Pärskähdin saadakseni veden pois sieraimistani ja kohotin päätäni nähdäkseni tulijan.
"Voinko auttaa sinua jotenkin?" kysyin ja lukitsin vanhan ja lempeän ketseeni varsin nuoreen ja kiukkuisen näköiseen tammaan.
Toinen tuijotti takaisin, mutta ei yhtä lempeällä katseella jonka minä langetin kasvoilleni.
"Olet tielläni vaari ja toistaiseksi et kuulu tänne! Joten ala laputaa ennenkuin suutun" toinen ärähti ja lähestyi minua nopeasti ja uhkaavasti uudelleen. Toisen tarkoituis oli ilmeisesti kaataa minut juomapaikan lammikkoon. Kaulassani oleva sininen kivi alkoi kuitenkin hehkua nopeammin kuin tamma kerkesi liikkumaan. Näkymättömän usvainen kenttä levisi ympärilleni ja minua lähestyvä tamma liimasi kylkensä siihen kiinni. Tuskainen huuto levisi leiriin ja toisen kylki oli pahasti palanut.
"Mitä helvettiä!!" toinen ärisi ja varoi liikuttamasta itseään kivun takia.
"Teillä nuorilla on niin kovin rauhaton mieli, että ette ajattele ennenkuin teette. Sinulle olisi voinut käydä pahemminkin. Tästä eteenpäin ajattele ennenkuin teet ja kunnioita muita, etenkin sinua vanhempia!" tokaisin mutta en ollut vihainen. Ääneni oli edelleen lempeä, mutta siinä oli pieni opettavainen sävy. Laskin kilven alas ja huokaisin syvään.
"Pyydä parantajalta viileä vesihaude siihen niin olosi helpottaa" totesin ja lähdi kävelemään pienen kukkulan päälle johon voisin käydä makuulle ja nauttia hieman auringosta.

Safiira-Violence

Kun sain täytettyä Deimoksen pyytämät tehtävät, kävelin rauhallisena hakemaan Zeraa. Iloinen tamma varsa juoksi minua vastaan ja huusi samalla äitiä.
"Olen tässä. Mitä kaikke olet tehnyt Lotan kanssa?" ja viittasin varsaani vahtivaan tammaan. Toinen oloi niin iloinen, että ei kerennyt edes vastaamaan minulle. Kiitin Lottaa pienellä nyökkäyksellä ja lähdin viemään Zeraa kotiin. Reppana oli leikkinyt koko päivän, että heti syötyään tuo kävi pedilleni nukkumaan. Astelin itsekkin pedilleni ja laskeuduin toisen selän taakse makuulle. Kallio oli viileä, jote tuskin kehoni lämmöstä oli pienelle varsalle haittaakaan. Suljin silmäni ja nukahdin iki oman lapseni viereen. Nämä päiväunet olivat ansaitut.

Nimi: Lacritsi

14.10.2017 10:49
Deimos - Violence

Diana tuli orin sanojen jälkeen lähemmäs ja vei päänsä Deimoksen säälle. Jo tutuksi käyvä rauhantunne ja lämpö levisivät Dianan kosketuksesta Deimoksen kehoon. Ne saivat orin siristämään silmiään nautinnosta, vaikka Diana ei ollut tehnyt mitään muuta. Deimos yltäisi oikein hyvin, askelia ottamatta viemään päänsä tamman kaulan ylitse ja tamman kehon toiselle puolelle lavalle, jos haluaisi. Friisiläinen valitsi kuitenkin vaihtoehdon, josta uskoi Dianan pitävän eniten; sään rapsuttamisen. Monesti se oli tuntunut toimineen hyvänä palkintona tammalle. Deimos laski turpansa tamman säälle. Ori kuljetti hampaitaan hitaan puoleisesti eestaas pitkin valkeaa karvaa, ja etsi tällä tavoin hyvää kohtaa. Samalla Deimos rapsutti lempeästi. Deimosta itseäänkin hieman huvitti, kuinka hyvin Diana oli saanut hänet vakuutettua, ja kääntänyt orin pään vahtimisasian suhteen. Ainakaan nyt Deimoksesta ei tuntunut että Dianaa pitäisi jatkossa vahtia enemmän. Friisiläisen mieli saattaisi kuitenkin muuttua, kun Diana häviäisi Deimoksen näköpiiristä. Kuitenkin nyt, kun Diana oli lähellä ja kosketuksessa, huolet tuntuivat haihtuvan mielestä ainakin väliaikaisesti.

Nimi: Diana-Violence

09.10.2017 22:30
Deimokselle tuntui riitävän keksimäni kompromissi. Hyvä. Nyt ainakin hetken yhteiselomme olisi rauhallista. Toki molemmat tuntien se ei kestäisi. Silloin saisin taas miettiä oliko tämä sen arvoista. Nyt kuitenkin keskityin rauhaan välillemme. Deimoksen sanojen jälkeen menin vielä lähemmäs friisiläistä, kuitenkin astuen hieman sivulle, jotta pystyin asettamaan pääni toisen sään päälle. Pysyin hiljaa, en kokenut tarpeelliseksi sanoa mitään. Nyt vain nautin.

Nimi: Lacritsi

28.09.2017 21:33
Deimos - Violence

Jotain ori oli sanonut oikein. Deimos ei vain ihan käsittänyt että mitä. Eikö koko keskustelu ollut ollut ainakin Deimoksen osalta tätä samaa, että Diana oli Deimokselle tärkeä ja siitä syystä tamman pitäisi pysyä turvassa. Mutta joka tapauksessa, vaikka Diana ei edelleenkään suostunut Deimoksen vaatimuksiin, Deimoskin päätti luovuttaa, kun Diana tarjosi mukavan kompromissin. Yöksi kotiin. Tässä välissä Deimos nyökkäsi, se helpottaisi oloa paljon. Edes jotain kontrollia siitä missä Diana meni. Ja jos Deimos oli ollut vähääkään vastahakoinen ideaa kohtaan, sekin haihtui kun Diana tuli lähemmäs. Deimos hymyili pienesti, hyvä jos Diana ilmoittaisi jos aikoisi olla poissa yön yli. Mutta miksi piti tulla sanomaan henkilökohtaisesti? Tai siis, ei siinä mitään pahaa ollut, mutta vähän Deimos ihmetteli miksi Diana erikseen tuon mainitsi. Eikö tamma halunnut ollenkaan valtaa? Miksei?
Daina ajtkoi puhumista Jerrystä. Oli hyvä että Diana sanoi sen ääneen. Se tosiaan rauhoitti Deimosta, koska se antoi selvän merkin, ettei Diana enää murehtinut Jerryä ja oli uskonut, ettei Jerrystä olisi harmia. Dianan hiljennettyä, Deimos katseli tammaa hetken, ja nyökytteli sitten päätään. Okei okei, luovutan.
"Niin", ori totesi ja painoi Dianan turvalle pikaisen suukon, "sinulla ei ole hätää." Deimos toisti ääneen, enimmäkseen itselleen.

Nimi: Diana-Violence

28.09.2017 21:01
Kuunnellessani Deimosta huokaisin ja lempeä hymy nousi kasvoilleni. Ei tuollaisen jälkeen voinut enää olla mitenkään närkästynyt tai turhautunut.
"Mitään ei satu Deimos. Tai jos sattuu... Sanotaan vaikka, että lupaan tulla aina yöksi leiriin. Helpottaisiko se oloasi? Ja jos poistun yöksi lupaan tulla kertomaan sinulle. Henkilökohtaisesti" lupasin friisiläis orille ja kävelin sen verran lähemmäs Deimosta, että jos kurottaisin turpaani senttiäkään kohti toisen omaa, koskettaisivat ne toisiaan.
"Sitä paitsi, jos Jerry ei voi poistua parantajan luolasta, ei minulla ole mitään hätää" yritin vielä rauhoitella toista. Voisin melkein suostuakkin siihen, että kertoisin aina, kun lähtisin, mutta se oli vain niin epäkäytännöllistä. Mitä jos joku tarvitsisi apuani? Tai jos olin menossa vain syömään.

Nimi: Lacritsi

28.09.2017 00:01
Deimos - Violence

Jep, sillä tavalla ne oppisivat, sitä mieltä Deimos oli. Sarkasmin tamman äänessä Deimos yhdisti vain siihen, että Diana oli yhä äkäinen. Friisiläinen sen sijaan oli jo rauhoittunut. Diana ei tuntunut suuttuvan kovin helposti, mutta ei ilmeisesti leppynytkään nopeasti. Deimos ei näyttänyt paljoa hätkähtävän tamman ensimmäisistä, sarkastisista sanoista, mutta kun Diana ilmoitti epäsuorasti kieltäytyvänsä, Deimoksen ilme muuttui pettyneeksi.
"Diana", ori antoi pettyneen tunteen kuulua myös äänestä. Miksi tamma oli niin hankalana?
"En minä pidä sinua avuttomana, vaan tärkeänä minulle. Ja minä haluaisin pitää sinut turvassa, se vain antaisi mielenrauhan minulle", miksei Diana voinut ymmärtää tuota pointtia?
"Entä jos jotain sattuu? Milloin minun pitäisi huolestua jos sinä et ole tullut kotiin?" Ori jatkoi.

Nimi: Diana-Violence

27.09.2017 22:49
Deimos ei tuntunut ottavan lupaustaan vakavasti, mutta päätin luovuttaa tältä erää ja palata alkuperäiseen aiheeseen, niin kuin Deimos oli pyytänyt. Deimos sanoi, että menojeni perään uteleminen oli välittämistä, mutta omistamiselta se hyvin paljon kuullosti.
"Ja sillähän ne oppivat, kun käsken välittämään viestin, että lähden kävelemään metsään" sarkasmia ei voinut olla huomaamatta äänestäni.
"Miksi niin yksinkertaisesta asiasta pitää tehdä niin vaikeaa? Minä olen ennen Violenceakin pärjännyt yksikseni metsässä. Tälläkin reviirillä" Deimoksella oli paras olla tähän hyvä vastaus, jos halusi, että kertoisin hänelle jokaisesta lähdöstäni leirin ulkopuolelle.

©2017 Magical nature - suntuubi.com