Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HUOMIO! Jos koet, että hahmosi on kehittnyt pelin aikana esim. luonteen suhteen, laita se hahmosi hahmolomakkeeseen!! Hahmotiedoissa on nykyään uusi kohta nimeltä Kehitys, joten se kannattaa lukea AINA kun katsoo toisen roolipelaajan hahmojen tiedot!!!

Täällä sitten roolipelataan. Noudata alla olevia ohjeita!
- Älä tapa tai vahingoita kenenkään hahmoa kysymättä. Tai jos yritätä tappaa käytä sanaa yrittää tai merkkiä (?)
- Voit pelata minä tai hän muodossa.
- Laita nimi kohtaan nettinimesi tai hahmosi nimi. Jos laitat hahmosi nimen laita näin:
Esim. Night-Violence
Mutta jos laitan nimi kohtaan nettinimesi, laita hahmosi nimen perään lauma josta hevonen on. Esim.

Nimi: Taneli

Herman-Aderlin
Kävelin metsässä yksi. Raikas ilma heilutti harjaani ja tuore ruoho tuoksui nenääni...

- Kiroilua saa esiintyä, mutta kunhan ei jokatoinen sana.
- Kun hahmosi puhuu, puhe laitetaan näiden väliin Esim: "Moi". Kun ajattelee se laitetaan näiden väliin Esim: #Olen elossa#. Kaikki mikä ei kuulu ropeen laitetaan näiden väliin Esim: //Moikka// Ja kaikki muu tekeminen ilman merkkejä.

Tapahtunutta

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lacritsi

04.04.2020 22:47
Deimos - Violence

Friisi mulkoili yhä Vicenteä, ja luuli, ettei vanhus tiennyt. Sillä aivan sama mitä ja miten Vicente puhui, Deimos oli tehnyt omat johtopäätöksensä. Ja se tarkoitti, ettei Diana ollut missään käärmeenpureman mahdollisena uhrina. Dianaa ei enää ollut. Hero ei ollut kehdannut uhmata Vicenteä, vaan oli lähtenyt kohti sortunutta pesää. Deimos huomasi vaalean orin, kun orin raivoisa katse pyyhki taas väkijoukkoa. Deimoksen teki mieli hyökätä väkijoukon kimppuun ja repiä niistä jokaikiselta kurkku auki, mutta Vicenten läsnäolo ja väen paljous saivat Deimoksenkin epäröimään. Lisäksi kaulaan palannut levitaatio oli verottanut räjähdyksen energiamääränsä. Mutta musta ori tehnyt kuitenkin päätöksensä.
"Sinun säälisi ei kiinnosta minua enää pätkääkään Vicente!" Deimos ärähti vihaisena vanhukselle, ja tarkoitti sanoillaan muutakin kuin Dianaa. Vicentehän oli tiennyt myös Miraclesta.
"Teidän kuului vahtia häntä!" Deimos ärisi joukolle, ja heilautti päätään. Täysin tahattomasti Deimoksen vihasta voimistunut levitaatio seurasi friisin pään liikettä ja iski maahan parin metrin päähän orista. Se liukui puolikaaressa maata pitkin, jättäen maahan selkeän jäljen. Melkein kuin maahan olisi piirtynyt jokin raja violencelaisen ja ticholaisten väliin. Levitaation tästä tempauksesta ei ollut vaaraa oikeastaan kenellekään pöllyävää maata lukuunottamatta, mutta jos Vicenten kyky siihen reagoisi, saattaisi Deimos perääntyä askeleen. Sitten friisiläinen kohotti päänsä kutsuhuutoon.
"Celena! Me lähdemme heti!" Deimos huusi niin että jylisi ja mulkoili taas väkijoukkoa. Se joka yrittäisi estää Deimosta lähtemästä, kuolisi siihen paikkaan. Celena töni tietään väkijoukon halki ja pääsi friisiläisen luo.(?) Upseeri käätyi valmiudessa väkeä kohti. Tammasta näki että hän oli valmis tappamaan kenet tahansa joka tulisi liian lähelle. Eikä Deimos Celenaa estäisi, mutta luotti myös tamman harkintakykyyn. Celena ei tekisi harkitsematonta liikettä. Celena ei puhunut mitään, vaikka ei välttämättä tiennyt miksi tilanne oli päällä. Hyvä sotilas, Celena toimi tarpeen vaatiessa kuin kone. Deimos käänsi katseensa ensimmäiseen sisäänkäynnin puolella ja samalla tiellä olevaan ticholaiseen; Varianaan.
"Väistä", Deimos sanoi vaimeammin ja tammaa tuijottaen, samalla kun Celena vahti väkijoukkoa.

Nimi: Gaapriel

04.04.2020 16:53
Safiira-Violence

Näin Areksen kiukun kiristyvän Raymondin letkautuksesta. Tahtoikohan toinen pelätä henkensä puolesta ollenkaan. Areksen ei olisi tarvinnut ottaa kuin pari pitkää ja voimakasta askelta. Raymond lentäisi naamalleen ja todennäköisesti murtaisi iskun voimasta niskansa. Ehkä oli parasta että minä sanoisin tähän jotain. Jopa Kronos puri hampaitaan vastakkain.
"Kuulkaahan nyt. Jätetään kaikki nämä turhat ja alentavat komentit pois. Ray, saanhan sanoa sinua Rayksi. Jos sinulla on yhtään itsesuojelu vaistoa niin annat heidän olla. Ares ei kuuntele epäkohteliaisuuksia yhtään ja Kronos repii henkitorven kurkustasi pelkillä hampaillaan. He eivät ehkä ole järjen jättiläisiä, mutta tappavat kysymättä ja usko minua kun sanon, annan sen tapahtua tärkeydestäsi huolimatta!" sanoin, mutta en laisinkaan vihamielisenä. Tarvitsin oria ja tarvitsin hänet hengissä. Hän vaaransi henkensä tietämättä juuri kummastakaan matka kumppanistani mitään.
"Joten olkaa kaikki kilttejä ja leikkikää nätisti niin kauan kun olemme samalla hiekkalaatikolla" jatkoin hymyillen ja huokaisin loppuun. Ares ja Kronos purkivat ärtymyksensä hännän huiskautuksiin ja pariin korskahdukseen, mutta jatkoivat matkaa muuten levollisesti.

Vicente-Ticho

Kävelin pitkin ja nopein askelin Dianan luolalle. Sinne saavuttuani Deimos ei kauaa aikaillut ja kysyi minulta kysymyksen johon en todellakaan tietänyt vastausta, mutta toisen ei tarvinnut tietää sitä. Hero avasi suunsa ennenkuin minä kerkesin edes vetää henkeä sisään. Mulkaisin toista.
"Jos arvostat henkeäsi, ole hyvä ja mene katsomaan jäikö kukaan romahtaneeseen pesään jumiin ja ota pari soturia mukaasi!" ärähdin jopa alentavasti. Toisen letkautuksia ei todellakaan kaivattu. Vedin syvään henkeä ja rentoutuin korvani. Käänsin katseeni kolleegaani.
"Ei, en tiennyt Dianan poistumisesta, mutta tein hänelle hyvin selväksi, että täälä hän ei ole vank. Hänellä on minulta lupa liikkua vapaasti minun alueellani ja leirissä. En kuitenkaan olettanut hänen kuntonsa vuoksi minkään laista ylimääräistä liikkumista!" sanoin painokkaasti mutta ystävällisesti. En halunnut suututtaa toista yhtään sen enempää, mutta olin valmis puollustamaan itseäni ja etenkin muita! Käännyin pian kuitenkin Varianan ja Jaharin puoleen.
"Onko teillä mitään tietoa Dianan lähtöajan kohdasta? Jos on, niin puhukaa nyt sillä jos hän ei ole kaukana voimme vielä saada hänet kiinni. Veri vetää puoleensa näissä metsissä myrkyllisiä käärmeitä ja muita petoja, joten Diana on kaikkea muuta kuin turvassa yksin. Hän tuskin teitää kaikkia Tichon vaaroja ja ensimmäiset katoamis tunnit ovat muutenkin kaikista kriittisimmät!" sanoin kaksikolle pientä pettymystä äänessäni. En tietenkään olettanut juuri heidän vahtivan Dianaa kellon ympäri, mutta olin tehnyt hyvin selväksi että itse en aikoisi osallistua toisen vahtimiseen. Miten ihmeessä vieras hevonen oli päässyt huomaamatta ulos leiristä?

Nimi: Raymond-Aderlin

31.03.2020 21:53
Tylsää? No olipas katastroofalinen persoona, jos tykkäsi leikkiä hengellään vain tylsyyden takia. Pyöräytin silmiäni, järjetön perustelu.
"Kokoasi voisi käyttää hyödyksi paljon muussakin, kun vain älyttömässä tappelussa. Turhaa kärsiä vain tylsyyden tähden. Toki paljoa en teiltä hermeiltä odota. Harmittaa vain, että vahvistatte älyttömien hermien stereotypiaa. Olisi kiva jos todistaisistte sen vääräksi" sanoin enkä oikeastaan paljoakaan pelännyt enää, että nuo hyökkäisivät kimppuuni. Ei, he tarvitsivat minua. Jos pakenisin, he eivät löytäisi edes Faria saatika sitä mielipuolta.

Nimi: Variana-Ticho

31.03.2020 21:48
Paineaallon kumahdus oli tuttu ääni, mutta ehkäpä juurikin siksi se sai huomioni irti Deimoksesta. Irti en kuitenkaan päästänyt ennen kuin Vicente saapui paikalle. Olin kuitenkin koko aja valmis hyökkämään Deimoksen kimppuun. Deimoksen ärähtäessä kysymyksensä vilkaisin Jaharin suuntaan, olikohan varajohtaja ehtinyt puhua VIcentelle ennen tätä kaikke? Nyt se selväisi.
"Kai ymmärrät, että se on enemmän sinun kuin kenenkään muun syytä" Hero idioottina avasi suunsa. Melkein tekikin mieli antaa Deimoksen hyökätä hänen kimppuunsa. Tuo nyt ei yhtään helpottanut tilanetta! Mulkaisin Heron suntaan varoittavasti, mutta tuo ei reagoinut siihen millään tavalla.
"Se olit kuitenkin sinä, joka hänen kimppuunsa kävi" Hero jatkoi lähes heti perään. Yrittikö tuo tahallaan suututtaa Deimosta vain enemmän? Ei toinen väärässä ollut mutta silti!

Nimi: Lacritsi

31.03.2020 20:33
Deimos - Violence

Variana nappasi kiinni Deimoksen kaulasta ja Jahar sään alueelta. Friisi ei kuitenkaan ehtinyt aloittaa suurempaa riehumista, tai saada muita sotilaita kimppuunsa, kun Vicenten kyvyn paineaalto vei kaikkien huomion. Tai ainakin Deimoksen ja isännän lupkse palaavan levitaation joka jäi tutulle paikalleen mustaan kaulaan. Deimos ei enää yrittänyt saada Varianaa tai Jaharia irti itsestään, vaan tuijotti vihaisena Vicrnteä.
"Tiesitkö Dianasta?!" Deimos ärähti vanhemmalle orille.
"Oli teidän tehtävänne vartioida häntä! Ja nyt hän on poissa!" Deimos raivosi kovaan ääneen.

Nimi: Gaapriel

31.03.2020 20:25
Ares-Hermi

Tuhahdin kapisen orin kysymykselle kävellessäni jonon hännillä.
"Ei ole kyse siitä ettäkö en pärjäisi elämässä vaan siitä että minulla on tylsää. Olen synnynnäinen sotilas ja taistelija!" töksäytin. Kronos hörähti huvittuneena ja Safiira mulkaisi minua.
"Miksi en taistelisi? Olen helvetti sentään kävelevä sotalaiva!" naurahdin. Naurunu kumisi ulos suurista keuhkoistani. Se kuullosti siltä kun basso rumpua olisi hakattu tasaisin väliajoin.

Nimi: Gaapriel

31.03.2020 19:50
Carmen-Aderlin

Danilla ei ainakaan näyttänyt olevan ongelmia asian kanssa.
"Hyvä on hermi. Viemme sinut nyt turvallisesti kotiisi. Siitä olet omillasi. Dani sinä palaat välittömästi leiriin ja kuinka on Ben.. lähdetkö saattamaan häntä ja katsot että emme enää tunkeudu tänne vai luotatko meihin ja palaat kotiin?" kysyin hymyillen ja käännyin jo hieman kohti omaa reviiriämme.

Nimi: Gaapriel

31.03.2020 19:44
En noteerannut aamupäivän hulinaa normaalia erikoisemmin. Tichossa aamut potkaistiin aina täysillä käyntiin, joten huudahdukset eivät herättäneet minussa suuria epäilyksiä. Se kuitenkin muuttui kun joku pyysi väkeä väistämään. Itseasiassa se ei ollut pyyntö vaan käsky huutaen. Sen jälkeen kuului kiljahdus ja pieni räjähdys pesän sortuessa. Puun ja tikun palasia lensi pienelle alueelle. Otin nopeat laukka askeleet leirin keskelle ja nousin takajaloilleni. Hirnahdin todella kovaa ja iskin kavioni maahan. Ohjasin laskeutuessani suojakilpeni voiman kohti maata. Suojakilpi aiheutti kovan tömähdyksen ja pienen paineaallon. Tömähdys nostatti linnut puista lentoon ja paineaalto pölyn maasta. Seurasin katseellani pikkuhiljaa rauhoittuvia laumalaisiani.
"Kaikki ottaa pari ylimääräistä syvää henkäystä ja rauhoittuu!!" karjaisin ja käänsin katseeni Dianan pesää kohti josta kaikki tämä hulina oli lähtöisin. Liimasin korvat niskaani ja lähdin pitkin ja tomerin askelin kohti pesää. Sielä eteeni ilmesty Jahar, Variana, Hero ja Deimos. Tunnelma oli kireä ja suorastaan huhkui vihaa.
"Pyyntöni koskee myös kaikkia teitä!" tokaisin ja kiersin silmilläni kaikki lävitse.
"Jopa sinua Deimos!" sanoin ja katsoin vieraan lauman johtajaa. Ori oli saman arvoinen kuin minä, mutta nyt olimme minun maillani.

Nimi: Diana-Violence

29.03.2020 23:39
Kävelin vanhalle luolalleni. Se oli täynnä hämähäkkien seittiä, kukaan ei ollut sitä hetkeen käyttänyt. Olihan siittä jo pitkä aika kun täällä olin ollut yötä, varmaan yli vuosi. Ihmettelin kyllä miksi kukaan ei ollut ottanut luolaa käyttööni.
"Kukas se siinä, pikku Dianako?" kuului hyväntahtoinen naurahdus. Käännyin lempeä hymy nähdessäni suuren jykevän orin edessäni.
"Hei Thor" sanoin ja menin halaamaan kylmäveristä tuttua.
"Jerry ei sitten saanutkaan sinua kiinni" tuo totesi, jolloin otin askeleen kauemmas maata katsoen.
"Kyllä hän sai. Ja nyt esittää, että on menettänyt muistinsa" tuhahdin vähän vihaisenakin katsoen.
"No, olen iloinen, että olet yhtenä kappaleena. Luulin, että viime kerran jälkeen et koskaan palaisi, varsinkaan sen jälkeen mitä Joey kertoi" tuo selitti.
"Joeyta ei kannata koskaan kuunnella, hän ei tiedä mistään mitään" tuhahdin.
"Saanko kysyä miksi palasit?" Thor uteli.
"Vain jos selität, miksi luolani on täynnä hämähäkin seittejä" ehdotin.
"Todellisuudessa Joey ei koskaan luopunut toivosta, että palaisit. Hän ja pari muuta tuttuasi päättivät, että pidämme sen sinulle vapaana" tuo naurahti. Tieto iski kipeästi. Joey ei todellakaan aikonut luovuttaa suhteeni. Paitsi ehkä nyt...
"Rakastuin isäni murhaajaan" selitin. Täysin paikkansa tuo ei pitänyt, mitä olin ymmärtäyt, Safiira oli isäni tappanut. En kuitenkaan olisi jaksanut selittää niin monimuitkaista tilannetta.
"Ei ilmeisesti päättynyt hyvin? Eikö hän vastannut rakkauteesi?" tuo kysyi.
"Hän väitti rakastavanasa minua, mutta halusi vain omistaa minut ja kun en suostunut siihen, hän hyökkäsi kimppuuni..." huokaisin.
"Hetkinen. Kuulemani mukaan Violencen johtajaan olit rakastunut? Eikös Jerry aikonut juurikin hänen kimppuunsa hyökätä? Pääsisit helposti eroon kummastakin jos he vain tappelesivat keskenään" Thos ehdotti, joskin virne kasvoilla ilmaisi hänen vain vitsailevan. Pyöräytin silmiäni.
"Voisin heittää Joeyn mukaan" tuhahdin.
"Tiedän, että vihaat häntä, mutta olet sinäkin tehnyt yhtä tyhmiä asioita" Yllätyin, ettei ori ollut minun puolellani. Thor oli ollut vanhempieni nuoremman puoleinen ystävä, vähän kuin setä minulle. Ori oli yleensä aina minun puolellani.
"Hyökkäsit Barbaran kimppuun ja melkein tapoit hänet" Thor muistutti, jolloin korvani kääntyivät luimuun.
"Ja minäkun luulin, että edes sinun kanssasi tulisin toimeen täällä" ärähdin.
"Tiedät, että välitän sinusta, enkä sanoisi tätä ellen ajattelisi, että sinun olisi hyvä kuulla se" Thor läksytti.
"Mitä hyötyä tuosta huonosta muistosta on?" ärähdin ja meinasin kääntää selkäni kylmäveriselle.
"Sinä et tekisi niin nyt. Joey ei antaisi Jerryn ja kumppaneiden tappaa hänet. Olette molemmat kasvaneet. Ja vaikuttaa siltä, että tällä hetkellä todella tarvitsisit ystävää" orin sanat iskivät syvemmälle mitä tahdoin myöntää. Katsoin maata enkä oikein saanut sanottua mitään, en kieltävää tai myöntävää vastausta. Thor nosti päällään turpani ylemmäs, jotta pystyi katsomaan minua suoraan.
"Olet fiksu Diana. Tiedät kyllä, että juuri nyt tarvitset ystäviä enemmän kuin mitään muuta. Joku päivä he katoavat, ja silloin huomaat, mitä kaikkea kadut suhteessanne" suuri ori puhui vakavaan sävyyn, mikä sekin oli harvinaista moiselle hupiveikolle. Ymmärsin, että hän puhui vanhemmistani. Yllättäen tunsin kyynelten nousevan pinnalle, enkä edes ehtinyt estää niitä tulemasta.
"En halua olla yksin... Mutta aina kun päästän jonkun lähelle, he pettävät minut. Olet ainoa, joka kaikesta huolimatta aina antaa sijaa sydämmessään minulle" sanoin vetisin silmin.
"Mennään luolaasi, voit kertoa minulle kaiken" tuo sanoi lempän hymyn kera ja kävelimme seittien läpi luolani perälle. Siellä kerroin kaiken. Miten päädyin Violenceen ja sain tietää isäni kuolemasta. Miten Jerry piinasi olemassa olollaan minua. Silmistäni, miten Ben reagoi niihin. Ja Deimoksesta. Miten viha muuttui mielenkiinnoksi ja sitä kautta rakkaudeksi. Miten sokea olin hänen väkivallalleen. Ja miten vasta tappoyritys sai silmäni auki ja siltikin ikävöin friisiläisoria. Ja Thor vain kuunteli vierellä, aivan kuin vanhaan aikaan, kun olin puhunut vanhempieni riidoista ja isäni katoamisista. Kaikki tuntui pitkästä aikaa tutulta ja turvalliselta. Niinkuin siinä minun kuuluisi olla.

Nimi: Variana-Ticho

28.03.2020 18:47
Katsoin vain tiivimmin oria mitä enemmän tuo suuttui. Olin valmis väistämään, jos tuo hyökkäisi minua kohti, mutta jos tuo iskisi vaikkapa Jaharin kimppuun olisin valmis auttamaan. Hero kuitenkin ehti astua orin eteen ennen kuin minä ehdin mitään tehdä. Tiivis tuijotukseni Deimoksesta kääntyi Heroon hieman yllättyneenä. Oliko hän koko ajan tiennyt mitä Dianalle oli käynyt? Vaaleahko ori ei ehtinyt jatkaa loppuun lausettaan, mutta toisen äänestä sai kuulla, ettei tuo olisi mitään positiivista sanonut. Katsoin upseeria epäuskoinen ilme kasvoillani, mutta kun Hero väisti, jouduin itsekin väistymään. Seuraavat asiat tapahtuivat niin nopeasti että en ehtinyt reagoimaan. Kuitenkin kun kumahdus kuului heräsin taas toimintaan. Nyt en aikaillut, vaan kun Deimos yritii hyökätä Heron kimppuun, syöksähdin itse kohti friisiläisen kaulaa, yrittäen saada siittä otteen. Minun silmieni alla ei ori satuttaisi laumalaisiani! Viha alkoi pulppuamaan sisältäni tätä mielipuolta kohtaan, en säästelisi yhtään vaan yrittäisin parhaani mukaan saada otteen orista. Olin myös varma, että vartijoita tulisi pian lisää, jolloin ori varmasti jäisi alakynteen.

Nimi: Lacritsi

28.03.2020 01:13
Deimos - Violence

"Sinä et minua käske rauhoittumaan tamma!" Deimos ärähti. "Missä hän on?!" Deimos jatkoi vain entistä vihaisemmin. Levitaatio tuntui kiristävän otettaan. Nuo olivat auttaneet Dianaa pakenemaan. Nuo pimittivät tahallaan tietoa. Ne eivät kertoisi Deimokselle mitään. Ne auttoivat Dianaa.
"Onko hän piilossa jossain Tichon alueella?! Löydän hänet vaikka ilman teidän apuanne! Häipykää tieltäni" Deimos raivosi. Ori ei enää hirveästi uskonut että ticholaiset paljastaisivat mitään. Deimos häipyisi kohta omin voimin, eivätkä ticholaiset oria estäisi. Ja tuskin estäisivät, ellei Deimos purkaisi ärtymystään leirissä oleviin. Ja niin Deimos juuri aikoikin. Jättäisi oikein mukavan muiston itsestään ticholaisten mieliin, jotka olivat päästäneet Dianan pakoon. Deimos näykkäisi ilmaa ja iski kaviolla maata, ennen kuin otti askelia kohti kolmikkoa. Levitaatio irtautui mustan hevosen kaulasta innokkaana, se tiesi isännän pimahtavan seuraavasta ärtymyksen piikistä. Sentään joku otti Deimoksen suutuspäisyyden mukavana asiana. Samaan aikaan Hero kiersi vähän sivummalle ja tuli lähemmäs. Deimos pysähtyi ja mulkoili vaaleaa hevosta, Heronkin pitäessä herkeämättä katseensa isossa friisiläisessä.
"Onko sinulla jotain sanottavaa?" Deimos kihisi korvat niskassa.
"Etkö jo tajua mitä Dianalle on tapahtunut?", Hero sanoi rauhallisesti, vaikka vaalean orin ilme olikin vihainen. Deimos kääntyi Heroa kohti, ja tuskin violencelaisen kehosta ei voinut puuttua yhtään aggression merkkiä, mutta Hero ei perääntynyt milliäkään. Deimos ei uskonut Heroa, mokoma huijasi, pelasi vain aikaa tai jotain.
"Hän on poissa, eikä palaa", Hero sanoi viimein. Deimos sävähti kuin oria olisi huitaistu kasvoihin. Dianako oli poissa?
"Valehtelet", Deimos ärähti.
"En, näin omin silmin kun..." Ei ollut varmaa tietoa miten Hero olisi lauseensa todella päättänyt. Deimos ei odotellut.
"Sinä valehtelet!" Deimos huusi äkkiä päälle, kavahti pienesti takajalkojen varaan, ja kun ori paukautti etukavionsa maahan, levitaatio syöksyi täydellä voimalla Heroa kohti. Herolla ei ollut välimatkaa paria metriä enempää, ja Deimoskin oli yllättynyt miten upseeri onnistui väistämään. Vaalea hevonen liukui sulavasti sivulle levitaation tieltä, melkein kuin olisi kokoajan osannut odottaa hyökkäystä. Lyhyen matkan aikana levitaatiokin oli ehtinyt kasvaa, ja silti jo melkein hevosen säkäkorkeuden kokoinen usvapallo ei kuin hipaissut Heron kylkeä. Täydessä vauhdissa levitaatio jatkoi matkaansa Heron ohi, kuin tykistä ammuttu kanuunankuula, suoraan leirin läpi ja kohti väkijoukkoa.
"Varokaa!" Vaistomaisesti myöskin sivuun hypännnyt Jahar kääntyi ticholaisia kohti ja huusi varoituksen. Väki väistyi molemmin puolin levitaation tieltä, eikä kyky osunut kehenkään. Mutta levitaatio saavutti suoralla hyökkäyslinjallaan leirin toisen puolen ja iskeytyi jonkun pesään. Kuului vain kumahdus, kun kyky pirstoi puuta ja pesän katto valahti sisään. Toivottavasti kukaan ei ollut sisällä. Deimos ei odotellut lemmikkinsä palaamista, vaan hyökkäsi kohti Heroa.

Nimi: Variana-Ticho

28.03.2020 00:09
Parasta oli kiinnostaa, syyt olivat mielestäni juurikin niitä ratkaisevia tekijöitä. Deimos vaikutti ensin hyökkäävän, mutta se miten tilanne jatkui vaikutti enemmänkin vain epäonnistuneelta poistumisyritykseltä. Jahar horjahti minua päin, jolloin yritin ottaa mahdollisimman tukevan seisahduksen. Hieman hiposin askeleen lähemmäs ottanutta Heroa, mutta muuten pysyin aika hyvin pystyssä.
"Et auta tilannettasi yhtään riehumalla! Emme voineet kertoa sinulle, koska olit itse omalla pikku matkallassi josta saavuit vasta yömyöhään. Meitä et voi syyttää siitä, ettemme kertoneet sinulle aikaisemmin. Se oli eilen kun olitte hermien alueella tekemässä ties mitä. Jos nyt et kuitenkaan rauhoitu se on kaikki mitä saat tietää ja lähetämme sinut Violenceen ilman Dianaa. Hän ei halunnut nähdä sinua, sen taki hän lähti. Ymmärätkö? Pidämme huolen, että hänellä on turvallinen olo" jatkoin. Nyt Hero katsoi minua pudistellen päätään. Oliko mokomalla tunkeilijalla jotain valitettavaa? Voisi painua helvettiin jos minulta kysyttiin.

Nimi: Lacritsi

27.03.2020 23:10
Deimos - Violence

Oikeastaan Deimos ei hirveästi rauhoittunut. Deimos halusi kuitenkin tietää Dianasta. Ehkä näillä oli jotain oikeaa tietoa. Deimos ei kuitenkaan ehtinyt hyvä jos edes pesän suulle, kun Variana aloitti puhumisen. Eivätkä tamman sanat erikoisemmin pönkittäneet friisin yhteistyöhalukkuutta. Varianan sanat ärsyttivät vain enemmän, ja seuraavat asiat tapahtuivat nopeasti ja Deimoksen kohdalta varsin spontaanisti.
"Syyt eivät kiinnosta minua", Deimos ärähti äkkiä aiemman rauhallisemman äänensä tilalla ja kääntyi hyökätäkseen. Ori kääntyi nopeasti, niin nopeasti ettei Deimoksen kokoiselta hevoselta uskoisi semmoista piruettia. Jahar oli lähinnä, ja harmaa ori kerkesi vain pysähtyä ja vaihtaa naamalleen yllättyneen ilmeen, kun Deimoksen pää kolahti Jaharin kasvoihin. Puskun voimasta Jahar lennähti sivulle, suoraan Varianaa, ja luultavasti Heroakin päin. Ehkä tammasoturi ja upseeri eivät saaneet iskusta pahinta osumaa, mutta Jahar kaatui ainakin kyljelleen maahan. Deimos ei jatkanut hyökkäystään, vaan pysähtyi. Pääpuskun sijaan Deimos olisi voinut toki purra tai potkaista, mutta oli päätynyt vähiten vahinkoa aiheuttavaan ratkaisuun.
"Tai se, miksi tieto ei ole kulkeutunut minulle! Kertokaa milloin Diana hävisi ja minne!" Deimos ärisi samalla kun Jahar nousi jaloilleen. Harmaa ori ei ollut vahingoittunut, lukuunottamatta sitä, että kasvoja kivisti ja turkki oli mennyt mutaiseksi märästä maasta. Deimoksen silmät välähtivät kirkkaampaa sineä ja levitaatio kiertyi Deimoksen kaulan ympärille, kun Deimos katsoi vihaisena kolmea hevosta, ja loppua aukiota.

Nimi: Variana-Ticho

27.03.2020 19:13
Katseeni pysyi tiukkana kunnes ori vihdoin rauhottui ja suostui menemään sivumpaan. Omasta pesästään huolimatta ori palasikin Dianan luolaan. Hyvä on, ainakin pääsisimme suojaan.
"Täällä ei ole mitään näkemistä, voitte palata hommiinne!" huudahdin tuijottajille. Osa meni teihinsä mutta muutama jäi vielä tuijottamaan. Nyökkäsin Cometille, että pitäisi muut hyvän matkan päässä. Heron kuitenkin tullessa lähemmäs Comet ei pistänyt vastaan, olihan kyseessä upseeri. Minä kuitenkin menin eteen.
"Sinun ei ole hyvä tulla tänne" sanoin varoittavaan sävyyn.
"Minusta voi olla yllättävän paljonkin hyötyä. Ei hätää, en hyökkää hänen kimppuunsa tai suutu, voin taata sen. Muutenkin, olet vain soturi, joten et voi väittää vastaan" Hero tuhahti loppuun. Josa savua voisi tulla korvistani, se tukahduttaisi täällä hetkellä kaiken alleen. En kuitenkaan väittänyt vastaan mutta pidin huolen että olin friisiläisen ja vaalean orin välissä koko ajan.
"Ilmeisesti huomasit, että Diana ei ole ollut hetkeen pesässään. Haluan painottaa, että tämä ei ole vartijoidemme vika. Diana ei ollut vankimme ja sai lähteä jos niin itse tahtoi. Juuri näin on käynyt, hänet päästettiin, sillä hän ei halunnut olla leirissä juurikin sinun takiasi" kerroin totuuden, joskin jättäen hyvin merkittäviä asioita välistä, kuten, että Gina oli suututtanut DIanan ja antanut tuon lähteä vertavuotavana omille teilleen ja muuta vastaavaa. Nyt vain piti päätellä että oliko Deimos erittäin hyvä näyttelijä vai eikö ori tosissaan tiennyt mitä Dianalle oli käynyt.

Nimi: Lacritsi

26.03.2020 18:45
Deimos - Violence

Friisiläinen taittoi korvansa niskaan, kun tuo ruunikko tamma tuli komentelemaan.
"Te ette päätä Dianasta, minä päätän", Deimos tuhahti kun Variana väitti ettei Deimoksen kuulunut tietää tammasta. Kun Variana uhkaili rauhoittamisella tavalla tai toisella, Deimos loi uuden katseen väkijoukkoon. Nämä luonno palvojat eivät vielä olleet edes mähneet kun Deimos riehui, mutta kannattiko aloittaa. Ticholaisia oli liikaa Deimoksen makuun.
"Olkoon jos se on niin salaista", Ärähtäen Deimos sitten kääntyi takajalkojen varassa ja marssi lähimpään luolaan, Dianan luolaan.

Nimi: Variana-Ticho

26.03.2020 17:43
Fengari lopulta väittelyn jälkeen suostui jäämään vielä hetkeksi.
"Hyvä, voit myös ajan kuluksi opetella käytöstapoja" tuhahdin johon hermi vain luimi korviaan. Sitten vain nyökkäsin Jaharille ja menimme aukoille. Huuto jo kuului Dianan luolan suunnasta ja monet olivat kääntäneet katseensa vihaiseen Deimokseen. Huomasin myös Heron poistuneen Kentin viereltä ja lähestyvän tilannetta. Ei hyvä. Kiirehdin Vihaisen friisiläisen luokse joka raivosi vartijoilleen.
"Anteeksi, mutta voisitko rauhoittua? Sinä olet viimeisin, jonka pitäisi miettiä missä Diana on" sanoin tomerasti, mutta en ääntäni korottaen.
"Jos haluat puhua Dianasta ja tietää hänestä jotain, sinun pitää rauhottua ja tulla luolaasi saman tein. Ymmärrätkö? Ja jos jatkat riehumista samaan tahtiin, pidämme huolen että rauhoitut tavalla tai toisella" sanoin vakavana katsoen tiukasti suoraan friisiläisen silmiin. Meillä ei ehkä ollut tarkkaa tietoa Dianasta, mutta orihan ei sitä tiennyt. Tärkeintä oli nyt saada hänet rauhottumaan, ettei hänen voimansa ottaisi valtaa.

Nimi: Lavcritsi

26.03.2020 15:51
Deimos - Violence

Kun parantsjalle menneitä vahteja ei enää näkynyt, Deimos siirsi vihaisesti siristetyt silmänsä väkijoukoon joka oli jäänyt katsomaan tilannetta sivusta. Hittoako ne tuijottivat? Deimos etsi myös katseellaan Dianaa, vaikka tiesikin, että jos tamma näkisi Deimoksen täällä äksyilemässä, Diana kävelisi varmasti valittaen ja mäkättäen eteen. Deimos kuuntelisi vaikka niitä moittivia sanoja, jos vain Diana tulisi friisin luo. Kohta vartijst tulivat takaisin ja jo niiden ilmeistä näki vastauksen.
"Diana ei ollut siellä", ensimmäisenä tullut sanoi. Deimos nakkasi päätään ja puri hampaansa yhteen niin että naksahti. Deimos alkoi suuttua tosissaan, missä Diana oli?!
"Idiootit! Tietääkö teistä kukaan missä Diana on?!" Deimoksen leimuava katse leikkasi väkijoukkoa ja huusi niin että varmasti jokainen kuuli.
"Ei yksi tamma voi kadota kuin tuhka tuuleen!" Deimos ärisi.
"Hän saattaa olla vain leirin ulkopuolella syömässä", yksi vartijoista ehdotti varovasti.
"Saattaa olla? Ette tiedäsitäkään? Kuka Dianaa on vahtinut? Hakekaa heidät heti tänne!" Deimos jatkoi meuhkaamista.

Nimi: Jahar - Ticho

26.03.2020 14:40
"Mieti nyt, kannattaako sinun jaloillasi kävellä jos ne eivät ole kunnossa. Sitä paitsi me osaamne näyttää sinulle helppoimman reitin reviirin läpi", Jahar jatkoi Fengarille, vaihdettuaan katseen Varianan kanssa.
"Osaan minä itse suunnistaa!" Fengar valitti.
"Mutta Tichon metsät vastaavat viidakkoa, metsän läpi ei voi kulkea vain suoraa kasvillisuuden takia", Jahar jatkoi.
"Ole täällä vielä hetki, ainakin sen aikaa että selvitämme tuon mekkalan tuolla", Jahar pyysi. Fengar ilmeili ärtyneenä.
"Äh, hyvä on, jos on kerta pakko. Mutta en syö yhtäkään ketun kuselta maistuvaa heinää jota tuo minulle syöttää. Hae minulle kunnom ruokaa ja anna minun sitten levätä! Ja lähden heti kun se teidän tilanteeni on ohi" Fengar puhui törkeästi hoitajalle.
"Hyvä on", hoitaja vastasi vain, vaikka luimistelikin korviaan.
"Hyvä, kiitos", Jahar sanoi ja katsoi sitten Varianaa.
"Mennään katsomaan mitä aukiolla tapahtuu", Jahar sanoi.

Nimi: Variana-Ticho

26.03.2020 01:03
Jahar ei sen enempää reagoinut katseeseeni, vaan meni suoraan asiaan vartijoiden kanssa. Luimistin korviani, kun vartijat puhuivat Deimoksesta. Tiesin, että enemmin tai myöhemmin ori huomaisi, ettei valkoinen tamma ollut täällä enää, mutta olin toivonut, että se olisi ollut myöhemmin. Vartijat eivät pitkään jääneet keskustelemaan, vaan kiirehtivät Dianan luolaa kohti. Jahar esitti hyvän kysymyksen. Katsoin kaksikon perään hetken ennen kuin vastasin.
"Hoidamme eka vieraamme, niin kuin lupasimme Sterialle. Pyydämme häntä jäämään vielä hetkeksi, sanomme, että täällä on tilanne päällä ja nyt ei ole hyvä aika lähettää ketään vartijaa kuljettamaan häntä rajalle. Jos Deimos räjähtää, on luvassa ikävää jälkeä. Näit mitä hän teki Dianalle, ja hänt väittää rakastaneensa sitä tammaa. Sen orin kanssa ei leikitä, hän on uhka. Meidän pitää kuitenkin toimia ripeästi" sanoin. Samalla huomasin Heron tuijottavan tiiviisti Dianana luolaa kohti Kent vierellään. Mitäköhän nuo kaksi oikein suunnittelivat... Nyt ei ollut kuitenkaan aikaa sitä selvittää, vaan kävelin parantajan pesän sisään jossa hermi valitteli yrttien mausta.
"Vihdoinkin te tulitte! Joku idiootti ei päästänyt minua matkoihinsa koska olen muka vain teidän vastuullanne. Luulin että laumalaiset voivat jakaa hommansa" ori valitti.
"Siittä puheen ollen, missä kunnossa hän on?" kysyin hoitajalta.
"Suurin ongelma on hänen vastahakoinen luonteensa. Olisin kyllä myös hieman huolissani hänen ääreisverenkierrosta. Turpa ja kaviot ovat viilehköjä, eikä hän osaa sanoa onko se hänelle normaalia vai ei. Voisi olla myös kylmääntymisen tuottama ongelma, jolloin en häntä vielä päästäisi liikkelle" hoitaja selitti.
"Hyvä, muutenkin huono hetki" totesin.
"Ette vittu voi olla tosissanne. Lähden kohti omin jaloin jos ette minua täältä päästä" vieraamme narisi. Pyöräytin silmiäni ja siirsin tympääntyneen katseeni Jahariin. Samalla suustani pääsi suuri haukotus. Voisiko tämä väsymys vaan painua helvettiin jo?

Nimi: Jerry-Hermi

26.03.2020 00:54
Lopulta tämä erikoisesti käyttäytyvä tamma totesi, että sain ylittää rajan turvallisesti. Hyvä, nyt mikään ei enää estäisi minua. Minun pitäisi hermien alueella vain löytää joku, joka suojeli minua, kunnes sain enemmän selville kuka olin ennen muistin menetystäni. Vaikka paljon olikin paljastunut Violencessa, en luottanut heihin. Nuohan saattoivat kertoa mitä tahansa päästäkseen minusta eroon.
"Kiitän. Voisimmeko kuitenkin kiirehtiä ennen kuin joku tajuaa meidän kadonneen. Teidän tälle soturillekin oli varmasti kovasti arvoa Violencelle, he vaikuttavat hyvin juonittelevalta joukolta" sanoin välittämättä, että joukossamme oli yksi tästä laumasta. En kuitenkaan lähtenyt liikkeelle ennen kuin joku näyttäisi tietä. Heilautin mustaa harjaani vähän merkiksikin, että olin todella valmis lähtemään, mitä nyt tässä seisoskelemaan, kun lupa kerran oltiin saatu.

Nimi: Gaapriel

26.03.2020 00:11
Carmen-Aderlin

Hymyilin ystävällisesti.
"Olen Rowanin kanssa tullut lopputulokseen, että hän saa tulla turvallisesti reviirimme lävitse. Jos sinä haluat saattaa heidät turvallisuus syistä, niin sinäkin saat luvan tulla reviirillemme ja minä saatan sitten sinut turvallisesti takaisin Violencen puolelle ilman mitään ongemia!" sanoin ja pääasiassa puhuin kaiken Benille. Minulla ei perjaatteessa ollut enää syytä pitää asemaani salassa, mutta jostain syystä en vieläkään kertonut heille kaikkea. Loppupeleissä minulla ei ollut enää mitään salattavaa. Halusin vain oikeasti palata tärkeämpiin tehtäviin. Dani oli menettänyt arvonsa lauman ja minun silmissänin jo aikoja sitten. Aikaa ja energiaa vievä naisten mies ei tuonut laumaan läheskään niin paljoa kuin lupasi. Halusin vain että tämä konflikti saataisin päätökseen ja minä saiisn palata oikeasti tärkeiden asioiden pariin.

Nimi: Jahar - Ticho

25.03.2020 23:50
Jahar kumarsi myöskin ja asteli sitten edeltä menneen Varianan perään. Vastaan tuli sotilaita, jotka JAhar tunnisti vartijoiksi.
"Mikä on?" Jahar kysyi, kun he pysähtyivät.
"Se violencelaistamma ei ollut omassa pesässään, kävimme katsomassa onko se mahdollisesti parantajalla. Mutta ei ollut, ja tuo yksi käy kohta varmaan kuumana", ensimmäinen vilkaisi Deimoksen suuntaan.
"Minun puolestani tuo saa äkistä mitä lystää", toinen tuhahti korviaan luimien.
"Kuitenkin, meidän pitää mennä kertomaan, ettei se tamma ollut parantajalla", ensimmäinen jatkoi ja he lähtivät kiireesti ravaten Deimosta kohti.
"Pitäisikö meidän mennä tuonne, vai käymmekö hermin luona?" Jahar kysyi Varianan mielipidettä. Toisaalta, Deimos luultavasti veti nyt paljon silmäpareja itseensä, joten vahtijoita varmasti olisi jos friisi meinasi jonkin shown pistää pystyyn.

Nimi: Variana-Ticho

25.03.2020 22:54
"Oli ainakin kun viimeksi näin hänet" Steria totesi. Vicente oli helppo löytää, varsinkin viimeaikoina hän ei ollut poistunut leiristä..........

Saavuimme leiriin ja käänsin huomioni Dianan pesästä poistuviin vartijoihin. Katsoin noita mietteliäänä, he olivat varmaan huomanneet, ettei Diana ollu pesästä. Katsoin merkittävästi Jaharia ja sitten nyökkäsin kohti ripeästi käveleviin sotureihin. Nuo näyttivät suuntaavan kohti parantajan luolaa. Hyvä, voisimme jutella heille samalla kun menimme tarkistamaan hermin kunnon.
"Menemme nyt vieraamme luo" sanoin kumartaen pienesti varajohtajalle. Tuo kumarsi takaisin ja suuntasi Vicenten suuntaan. Mitäköhän tuo aikoi orille kertoa?
"Mennään" sanoin vielä varmistukseksi Jaharille ja lähdin kohti parantajan pesää. Äsken sinne kiirehtineet soturit tulivat jo pois yhtä kiireisinä.
"Hei odottakaa!" huudahdin kaksikolle. Nuo kiinnittivät huomionsa meihin(?) ja pysähtyivät kuin seinään katsoen toisiaan hieman huolissaan. Nuo olivat selvästi tajunneet, että Diana oli kadoksissa. Katsoin Jaharia jälleen merkittävästi. Ei tämä kauhean kauan pysynytkään piilossa. Itseäni kyllä hieman kiinnosti miksi soturit näyttivät noin vakavalta, saattoihan tamma olla vaikka vain syömässä läheisellä niityllä tai vastaavaa. Toki minä tiesin paremmin, mutta ei nuo, eihän? Oliko Gina sittenkin puhunut jollekulle?

Nimi: Lacritsi

24.03.2020 11:19
Jahar - Ticho

"Minuako te joudutte odottamaan?" Jahar kysyi vähän huvittuneena kun huomasi molempien tammojen katsovan orin suuntaan.
"Ei hätää, olen valmis, mennään vain", Jahar nosti päänsä heinien keskeltä. Jahar lähti kulkemaan hieman Sterian jäljessä takaisin kohti leiriä.
"Onko Vicente leirissä?" Jahar kysyi Sterialta Varajohtaja oli luultavasti se jola tiesi missä johtaja oli.

Nimi: Variana-Ticho

24.03.2020 10:14
Positiivisia uutisia oli hyvä kuullä näin synkkinä aikoina. En kuitenkaan jatkanut keskustelua sen enempää vaan nopeasti söin täyttävän määrän ruohoa. Kun olin valmis pääsi iso haukotus suustani. Steria katsoi minun hieman mietteliäänä, mutta ei sanonut mitään. Tunsin toisen tulevan, mutta pidin suuni visusti kiinni. Kun se meni ohi, avasin suuni.
"Voidaan mennä. Ja hei, ties vaikka se hermi päättää liittyä meihin" vitsaisin. Steria hymähti huvittuneeseen sävyyn ja kääntyi katsomaan Jaharia josko tuo olisi jo valmis lähtemään.

©2020 Magical nature - suntuubi.com