Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SÄÄ
-syksy
-Lämpötila kekimäärin -3 - +9, sateita, kovia tuulia, kasvien kuolemista.

Tapahtunutta:

Violenceen hyväksyttiin hermi. Samaiseen laumaan hyökkäsi Jättiläissusilauma, mutta hevoset selviytyivät ja voittivat tappelun. Violencen varajohtaja on tullut takaisin harharetkiltään, joskin yritti tappaa itsensä sen jälkeen. Epäonnistui kuitenkin yrityksessään. Violencen johtaja tappoi varajohtajan parhaan ystävän. Deimoksen mieltä häiritsee hänen menneisyytensä, josta kukaan muu ei tiedä ja joka tekee orista epävakaan. Safiiran itsemurha yrityksen jälkeen Aderlinin soturit kidnappasivat tamman ja nyt johtaja ja Safiira aikovat tehdä kaksin salaisen kostoretken lauman alueelle. Violencen lauman upseeri yrittää pitää epätoivoisesti kaikki järjissään.

 

24.9.15: Deimos ja Safiira ovat saaneet nyt taistelunsa päätökseen, mutta kuvioihin tuli Safiiran entinen heila, joka sotkee asioita. Deimos ei tunnu luottavan oriin, mutta Safiira on niin sinisilmäinen, että ei tahdo luopua orista enää vaikka aluksi tuota epäilikin. Violencen soturi Diana kohtasi Aderlinin suuttuneita sotureita, jotka pääsivät pakoon johtajaparin hyökkäyksestä. Deimos on pahoin loukkantunut ja ei Safiirakaan voi erityisen hyvin. Dani lähti auttamaan Violencen puolelle karaneiden soturien kanssa. Tämä haluaa saada Safiiran luottamuksen jotta voi sotkea asiat Violencen sisällä. Dani on Aderlinin varajohtaja.

 

5.3.16: Diana lähti laumasta ja palasi laumattomien turvapaikkaan solaan. Siellä hän tapasi Faijerin ja Igorin siskopuolen Netan ja tutustui tähän. Hermi Jerry oli huolehtinut Netasta siihen asti, mutta nyt Diana lähti viemään Nettaa takaisin Violencen reviirille tapaamaan omaa ja oikeaa perhettään. Jerry ei kuitenkaan suvainnut tätä ja yritti estää kaksikkoa. Netalla olevat ihmeelliset jähmetysvoimat kuitenkin pelastivat kaksikon ja he saivat jatkaa matkaansa. Samaan aikaan Violencen puolella Safiira synnytti vihdoin ensimmäisen ja todennäköisesti viimeisen varsansa. Demos yritti tappaa itsensä, mutta epäonnistui. Safiira sai käännytettyä lauman omalle puolelleen ja on nyt nykyinen johtaja ainakin sen aikaa, kunnes Deimos palaa takaisin kuvioihin... jos palaa. 

27.2.2017: Diana ja Netta pääsevät lopulta turvallisesti Violencen leiriin, mutta Jerry vaanii edelleen metsässä. Diana menee varoittamaan Deimosta tästä mielipuolesta, joka haluaa tappaa friisiläisen. Deimos tunnustaa pitävänsä Dianasta ja ongelmallisten koukeroiden, kuten Joeyn, Dianan lapsuuden ystävyyden palaamisen ja lähtemisen jälkeen kaksikko varmapohjaisesti yhdessä. Tässä välissä Diana ja Ben kävivät hoitelemassa Jerryn ja taistelu päättyi mielipuolisen orin hukkumiseen. Diana ja muut Violencelaiset elävät nyt siinä uskossa, että Jerry on kuollut, mutta ori selvisikin tajuttomuuden ansiosta. Dani, Adrealinin varajohtaja on löytänyt muistinsa menettäneen hermin, ja raahaa puolikuollutta kohti lähintä parantajaa: Violencen Aitnea (joka muuten paljastui Deimoksen tädiksi)

29.5.2018: Aitne on suojellut Jerryä, joka on menettänyt muistinsa. Vaarallinen tauti on levinnyt Adrealiniin ja Tichoon ja Adrealiinin varajohtaja Dani on myös sairastunut ja on nyt karanteenissa Violencessa. Tichon lauman johtaja Vicente on tullut varoittamaan Violencea taudista ja kiitokseksi Deimos on menossa auttamaan naapurilaumaa yliluonollisilla voimillaan, josta Violencen laumalaiset eivät tiedä mitään Dianaa lukuunottamatta. Diana ja Safiira lähtevät friisiläisorin mukaan ja jättävät lauman Benin ja Aitnen hoitoon. Dani on alkanut jo näyttämään paranemisen merkkejä. Violencelaiset ovat hyvin epäileväisiä toisiaan kohtaan, koska eivät itse halua sairastua tappavaan tautiin. Solassa pysyneet hermit eivät ole saaneet tartuntaa vielä

©2019 Magical nature - suntuubi.com