Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Laumat

- Jokaiseen laumaan mahtuu siis 1 johtaja, varajohtaja ja parantaja, 5 upseeria, sotureita niin monta kun vain jaksatte tehdä ja laumalaisia ja varsoja niin paljon kun vain jaksatte tehdä. NPC-hahmoille on vain kutsuma nimi, liittyneillä koko nimi linkitettynä

      - Sotureita niin monta kuin varajohtaja on määrännyt. Johtaja voi muuttaa asioita halutessaan kysymättä keltään mitään. Tämä on lauma kohtaista ja jokaisessa laumassa toimitaan eri tavalla. Parantaja voi ottaa itselleen oppilaan halutessaan.

 

Aderlin:

-Jokien valtias-

Yleisesti ottaen rauhan omaisia, mutta luottamus on näiltä hevosilta vaikea saada. Eivät mielellään ole tekemisissä muiden laumojen kanssa, mutta taistelee ja tappaa aina tarvittaessa. Jos ovat hyvällä tuulella voivat jopa päästää Hermit helpolla. Aderlin on hyvin reviiri tietoinen ja puollustaa sitä millä keinolla tahansa. Vanhukset ovat saman arvoisia kuin tavalliset laumalaiset ja heitäkään ei juuri kunnioiteta, mutta ei myöskään halveksita. Varsat viihtyvät yleensä lauman vanhimpien hevosten kanssa.

Ulkonäkö:

Tällä laumalla on oma värikriteerinsä. Laumalaiset ovat yleensä vaalean harmaita, valkoisia tai vaalean ruskeita. Täysin mustat hevoset ovat hyvin harvinaisia ja niitä ei esiinny lähes lainkaan. Arpia tällä laumalla esiintyy, mutta ei yhtäpaljoa kuin Violencen laumassa. Laikut ja pilkut ovat myös yleisiä ja kaikki otsan piirrot. Hevoset ovat keskinkertaisen lihaksikkaita ja vikkeliä. Kaikki tämän lauman hevoset ovat koko mantereen nopeimpia juoksioita, mutta eivät kuitenkaan pärjää Violencelle voimassa.

Reviiri:

Reviiri sijaitsee saaren keskellä ja on Violencen ja Tichon reviirien välissä. He omistavat suurimman osan koko saaren joista sekä meren ranta on Aderlinin alueella. Laumat ovat kuitekin sopineet että rannalla saa käydä muutkin, kunhan matkan teko päättyy myös rannalle. Reviirin keskellä on iso niitty ja siitä ei voi erehtyä, koska se on ainoa niitty koko reviirillä. Niitty houkuttelee paljon tunkeilioita ja siksi se on ansoitettu. Ansoja voi olla muutaman metrin välein ja niitä ei huomaa, kuin ehkä kaikista kokeneimmat hevoset. Aderlin jakaa yhden suuren kosken Violencen kanssa, sillä koski mutkittelee laumojen reviirien rajalla. Vahvimmat hevoset pääsevät kosken yli hyppäämällä, mutta muuten fiksuimmat ovat kehitelleet erilaisia siltoja kosken yli. Koski on syvä ja siinä on todella voimakas virta. Se on kallio pohjainen ja kallio reunainen. Vesi on todella kirkasta ja vuoden ympäri todella kylmää. Koski päättyy suureen vesiputoukseen, joka laskee järveen. Järvesta laskee rauhallisempi joki mereen. Järvi ja joki on jaettu Violencen ja Aderlinin välillä. Kosken ympärillä on pitkän matkaa paljon kalliota. Koskesta nouseva kaste on katsellut kalliot ja ne ovat aina vaarallisen liukkaat, varsinkin talvisin. Putoaminen yleensä koituu hevosen kuolemaksi. Ruokaa löytyy joka paikasta sillä maa on ravinteikasta.

Leiri:

Hevoset tekevät pesänsä maan alle. He kaivavat ison kuopan ja tukevat katon suurilla kepeillä. Valoa kuopissa ei juurikaan ole. Kuopan koko riippuu perheen jäsenien määrästä. Suurimmilla perheillä pesissä voi olla petien lisäksi jonkin lainen ruokavarasto. Leiri on suuren suon keskellä. Leirin pohjaaines on kuin ranta hiekkaa ja siksi se on helposti kaivettavaa. Itse leiriin pääsee vain jos ylittää suon. Sinne on kuitenkin vaikea päästä, sillä polkuja on useita ja suo on petollinen paikka. Leiriin on kaksi sisäänkäyntiä, mutta toinen on enemmänkin varalle jos pääsisäänkäyntiä ei voi käyttää. Suon polut ovat kapeita ja ne sulautuvat suohon todella hyvin. Tunkeilioiden matkanteko päättyy yleensä suolle hukkumiseen. Matka suon läpi ei ole kuitenkaan pitkä joten Aderlinin leiriin on paljon helpompi löytää kuin Violencen leiriin.

Säännöt:

*Kunnioita päällikköä ja sen käskyjä
*Puollusta laumaa hengelläsi
*Tapa hermit jos ne tunkeutuvat reviirille ilman hyvää selitystä
*Älä ole hermien kanssa missään tekemisissä
*Karkoita petturit
*Ole rehellinen laumallesi
*Noudata annettuja ohjeita

Aderlinin jäsenet

 

 


Violence:

-Havumetsän valtias-

On vahva ja runsaslukuinen lauma. Tämä lauma on kaikista ankarin ja virheistä voidaan rangaista kuolemalla. Jos tässä laumassa ei tee tehtäviään tai tottele sääntöjä, sen kyllä huomaa nahassaan. Violence on aina ollut hieman epävakaa sillä kaikki elävät säännöistä huolimatta hieman omien sääntöjensä mukaan.  Laumassa ei juurikaan näe naurua tai iloa. Lauman varajohtajan tämän hetkinen hanke on saada lauma eloisammaksi ja takaisin järjestykseen. Violence ei todellakaan ole hermi ystävällinen ja häätää kaikki ylimääräiset pois reviiriltä. Koko lauman reviiri on niin tarkkaan vartioitu, että harva pääsee hyödyntämään pieniäkään sokeitapisteitä vartioinnissa.

Ulkonäkö:

Violencen laumalla on myös oma värikriteerinsä. Tässä laumassa on useimmiten vain tumma veriköitä, esim: Kaikki ruskean sävyt, kaikki harmaan sävyt ja mustat hevoset. Valkoiset, ihan vaalean harmaat ja ruskeat ovat todella harvinaisia ja tämän värisiä hevosia halveksitaan todella usein, mutta nykyinen varajohtaja on aivan eri tapaus. Hevoset olivat joskus kömpelöitä ja hitaita, mutta siihen on tehty muutos. Hevoset koulutetaan vikkeliksi ja nopeiksi. Tätä koulutusta ei kuitenkaan tarvitse jos on syntynyt rotunsa puolesta tällaiseksi. Nopeus ei kuitenkaan yllä Aderlinin tasolle. Arpia esiintyy tässä laumassa kaikkein eniten. Kaikenlaiset raidat, laikut ja muutkin kuviot ovat sallittuja ihan millä värillä vaan, jopa vaaleila.

Reviiri:

Reviiri sijoittuu saaren itäiseen päähän. Reviiri on kivikkoinen ja todella petollinen. Kivi on liukasta etenkin märkänä. Vieraan hevosen kannattaa liikkua reviirillä varoen. Vaarallisesta maastosta huolimatta, lauman hevoset ovat tallanneet turvallisia polkuja muuhun maastoon, joten muut.. pysykää poluilla. Reviirillä on vain kolme suurta veden lähdettä. Iso koski, joka on Aderlinin ja Violensen rajalla, itäinen järvirykelmä ja järvi leirin lähellä, josta virtaa vettä leiriin maanalaisen lähteen kautta. Leirin lähde on kuitenkin pidettävä puhtaana sillä parantaja ei lähde hakemaan vettä edes järveltä asti, jos on hätätilanne. Parhaimmat ruoho paikat löytyvät läheltä koskea, sillä roiskuava vesi kastelee heinikon sen ympärillä hyvin, sekä itäisiltä järviltä, jotka ravitsevat lähialueen havumetsiä. Muuten maa on todella kuivaa ja ruuan löytäminen on jopa joskus hankalaa, varsinkin talvisin.

Leiri:

Leiri on aivan kahden suuren vuoren juuressa. Leiri oli aikoinaan kuin kulho, joka oli täynnä vettä. Aina kun satoi vettä, vesi tuli kulhon reunoista yli pienina virtoina. Virrat hioivat ja kuluttivat kalliota ja lopulta vesi saavutti maan. Virtojen paikat ovat nykyään mutkitteleva labyrintti jota pitkin hevoset kulkevat leiriin ja sola joka on leveämpi ja suora tie pois leiristä. Sadevesi poistuu nykyään leirissä olevaan lampeen. Labyrintti on edelleen kivipohjainen, joten laumalaisten kavion kuvat eivät näy pohjassa. Labyrintti on pitkä ja se mutkittelee. Labyrintissä on umpikujia ja kaikki seinät näyttävät samalta. Sinne siis eksyy helposti ja tunkeiliat kuolevatkin yleisesti labyrinttiin eivätkä koskaan saavu perille. Leirissä on korkeat kallioseinämät ja jokin on muodostanyt kiveen luolia. Luolat ovat hevosten makuupaikkoja ja ikään kuin koteja. Luolasta löytyy vain pedit ja perheelle tarvittavat esineet. Leirin keskellä on maata, mutta siinä ei juurikaan kasva ruohoa. Leirissä on erikseen ruokavarasto, sillä varsoja ei vielä voi päästää yksinään labyrinttiin tai ulkopuolelle syömään.

Säännöt:

*Kunnioita päällikköä prikulleen ja pidä mölyt mahassasi
*Päällikkö päättää kaikesta
*Tapa kaikki jotka tunkeutuvat reviirille
*Harjoittele paljon riippumatta siitä mikä on arvoasemasi
*Puollusta laumaasi kaikin keinoin ja oman henkesi uhalla
*Tapa petturit

Violencen jäsenet

 

Ticho:

-Lehtimetsän valtias-

Lauman johtajaa pidetään ikään kuin pyhimyksenä, jota kunnioitetaan. Johtajaa ei kuitenkaan palvota erityisesti tai palvella. Häntä arvostetaan johtajana, joka päättää lauman asioista. Vanhukset ovat lauman viisaita ja johtaja kysyykin usein heiltä neuvoja. Sanotaan että lauman vanhimmalla on yhteys henkiin, jotka vastaavat johtajan kysymyksiin.  Tämä lauma on kaikkein pienin tai niin ainakin muille laumoille uskotellaan. Erakoita asuu ympäri Tichon reviiriä jotka kuitenkin kuuluvat laumaan. Taisteluita yritetään välttää, mutta niihin myös osallistutaan.  Erimielisyyksistä yritetään yleensä selvitä sopimuksilla, mutta jos taistella täytyy niin ei Tichon lauma jää toimettomaksi. Tichon laumalla ei ole suurta vihaa Hermejä kohtaan, mutta ei myöskään pidä niiden tunkeilusta ja ruuan varastamisesta. Tämä lauma omistaa myös kaikkein viisaimmat ja ystävällisimmät hevoset. Kaikesta huolimatta he ovat rohkeita ja rehellisiä. Vaikka säännöissä kielletään muiden reviireille meno, nuoret hevoset ovat kuitenkin uteliaita ja se yleensä voittaa sääntöjen kunnioittamisen.

Ulkonäkö:

Tässä laumassa hyväksytään kaiken väriset hevoset, mutta mustia ei siltikään ole hirveästi esiintynyt. Värillä ei kuitenkaan ole väliä. Hevosilla näkee arpia, mutta ne ovat yleensä pieniä. Parhaimmilla sotureilla niitä voi esiintyä enemmänkin. Tässä laumassa on kevyt ja raskas rakenteisia hevosia. Sirot hevoset kuitenkin hakeutuvat mielellään tähän laumaan, sillä maasto on isoille ja kömpelöille hevosille vaikea kulkuista. Erikoistapauksia kuitenkin on. Tässä laumassa hevoset saattavat olla hieman ujoja ja välttävät muita laumoja, mutta sitten on niitä rämäpäitä, jotka menevät joka paikkaan ja kokeilevat kaikkea. Tichon laumalaiset, etenkin tarkkailijat ovat todella huomaamattomia sillä heillä on hyvin kevyt askel ja he ovat lähes näkymättömiä.

Reviiri:

Reviiri on aivan saaren läntisessä päässä. Reviirin ilmasto on todellakin erilainen. Olot ovat siellä melkein kuin sademetsässä. Puut ovat isoja ja suurin puulaji mitä reviirillä kasvaa on punapuu. Tämä puulaji ei kuitenkaan tee ilmastosta sitä mitä se on. Metsässä kasvaa kaiken laisia sadematsän puita. Reviirillä on kaunista sillä eriväriset orkideat viihtyvät puiden rungoilla. Metsiin on tallattu polut, mutta puiden suuret juuret tekevät maastosta vaikea kulkuisen ja jopa vaarallisen. Juuriin voi jäädä jumiin ja metsään voi aina eksyä. Aurinko ei juurikaan paista maanpinnalle, mutta jossain tietyissä paikoissa säteet voivat jopa yltää pinnalle saakka. Metsässä on aina ääniä. Linnut laulavat ja muut metsän eläimet kuten peurat ja hirvet likkuvat siellä. Harva petoeläinkään uskaltautuu näihin metsiin. 

Leiri:

Leirin on pystytetty suuren mutta tasaisen kallion päälle, jota ympäroi viisi suurta lehtipuuta. Lehtipuiden juuret ovat kietoutuneet toisiinsa niin että ne ovat rakentaneet kallion ympärille juuriaidan. Aita on läpäisemätön ja siitä ei näe lävitse. Korkeutta iadalla on noin neljä metriä. Ne juuren osat jotka eivät ole kietouteneet aitaan, ovat hyödynnetty pesien rakentamiseen. Pesät ovat käkkimäisiä joissa on oviaukot. Häkkien päälle on asetettu suuri lehtiä sateen sisälle tulemisen estämiseksi. Pesissä on sammalpedit nukkumista varten je perheen muut tarvittavat esineet. Leirin sisäänkäyntikin on juurtunut umpeen, mutta hevoset keksivät oivan keinon pästä pois leiristä satuttamatta puita, jotka tuovat laumalle ainoan kunnollisen suojan. He kietoivat kaksi juuren pätkää muihin juuriin niin, että kun vetää yhdestä tietystä juuresta, suuri juuriverho siirty suuaukon tieltä verhojen tavalla. Näin suuaukko pysyy piilossa ja vaikka leirin löytäisikin niin pääsyä sinne ei löydä.

Säännöt:

*Kunnioita päällikköä
*Kunnioita luontoa
*Ole rehellinen kaikille, etenkin itsellesi
*Karkoittakaa petturit
*Taistele vain pakon edessä
*Vältä reviiriltä poistumista

Tichon jäsenet

 


Hermi:

Nämä ovat siis laumattomia. Hermit voivat olla millaisia tahansa. Saatte päättää hahmonne värin ja koon ihan itse. Hermeillä on oma asuinpaikkansa, mutta osa riskeeraa myös henkensä ja asuu laumojen alueella. Sola jossa hermit asuvat, on vain hermien tiedossa. Juurikaan kukaan mistään laumasta ei tiedä solan sijaintia. Sola sijaitsee etelässä, kahde joen välissä. Hermien alue ei kuulu kolmelle laumalle vaikka sen pitäisi. Hermit ovat saaneet pidettyä edellä mainittujen jokien ympäröimän alueen itsellään. Alueella on metsää ja muutama pieni niitty. Tämä alue on rauhaisa ja siellä on turvallista. Hermeillä ei kuitenkaan ole johtajaa ja kaikki joutuvat huolehtimaan itsestään. Alueelta voidaan yhteistoimin karkoittaa rauhaa häiritsevät yksilöt.

Hermit

©2020 Magical nature - suntuubi.com