Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hienoa, sinut vihdoin johdatettiin tänne.

Jos luulet kestäväsi, tervetuloa!

Seisot keskellä taistelua. Huomaat kuinka laumasi jäsenet ovat pahasti alakynnessä. Olet niin uupunut ja verinen, että et pysty tekemään asialle mitään. Suunnaton viha kiehuu sisälläsi ja saat jostain voimaa jatkaa. Selviätkö laumasi kanssa tästä? Sen päätät sinä!

Miksi ja miten? Suuri meteoriitti tuhosi ihmiskunnan. Kuitenkin kolme suurta ja voimakasta päättivät säästää kaikki maailman nelijalkaiset. Rauhan aika oli pian ohi, kun kolmelle jumalalle syttyi sota. Hevoset olivat eläneet ennen kaikki yhdessä, mutta sodan myötä se muuttui. Hevoset jaettiin kolmeen laumaan, jotka sotivat jumalten puolesta. Sota kuitenkin yltyi niin kovaksi, että edes jumalat eivät pystyneet enää vaikuttamaan hevosten vahvoihin mieliin. Sota jatkuu edelleen, eikä kukaan tiedä milloin se ratkeaa. Tilanteesta tekee mielenkiintoisemman se, että osa hevosista on huomannut omaavansa pieniä yliluonnollisia voimia. Muutamat heistä ovat jo löytäneet toisensa.

Ikärajaa ei ole, joten huolehdi itse, että et saa mitään traumoja. Uusilta tai vanhoilta pelaajilta en pyydä/käske hillitsemään tapahtumien kuvia. Kunhan ei ketään suolisteta tai pilkota hyvin yksityiskohtaisesti kuvailtuna. Tässä siis yksi painava syy. Huolehdi siis itse itsestäsi. Nyt päästämme sinut tutustumaan sivuun, joten alahan mennä!

Terveisin Yp:t Gaapriel ja Raitakorva

Pienimuotoista päivitystä meneillään

Hevosen kuva: Bob Langrish

Kansikuvan tausta: Pixabay

Tausta: Pixabay

 

Linkin vaihdossa: Star Riven Legioncity  Leijonaharjan ratsutila Kanjoninkaiku GingaWorld

 

Listattu:  Ensemble

Terveisin: y.p Gaapriel

Sivut valmistuivat keväällä 2014 ja viimeinen muutos on tehty 6.5.2017